NB I

Megéri lendületből a fradiverő Lokira fogadni?

  • varin

A Ferencváros bravúros legyőzése után kötelező előtt állnak Joan Carillo fiai.

Nem lehetne azzal vádolni minket, hogy megalapozatlanul vártuk a Debrecen sima vereségét a Ferencváros ellen. Minden abba az irányba mutatott, hogy a bajnok kitömi az újoncot, ám a Loki végül vitatható bírói ítéletek által színesített mérkőzésen legyőzte a zöld-fehéreket, amely a bajnokság egyik legnagyobb meglepetése volt. De vajon a csoda után menni fog Tischleréknek a kötelező is?

3612162

Persze az OTP Bank Liga legjobb csapata után a leggyengébb legyőzése nem kéne, hogy gondot okozzon, de ebben a Lokiban még mindig nagyon nehéz hosszútávon megbízni. A Gyirmót pocsék formában van, három vereséget követően immáron 4 pont a hátránya a vonaltól, és nehéz azt látni, hogy lesz idén két gyengébb csapat a győrieknél.

A fogadóirodák viszonylag szoros oddsszabással nyitottak, ám a Loki szorzóját hamar 3-4 tizeddel ritkították meg a fogadók, ami nem csoda. A hajdúságiak ugyanis jól játszottak a Fradi ellen, kivételesen a védekezésük is rendben volt és támadásban is sikerült akciókat befejezniük.


ODDS UPDATE: Közben egészen meglepő módon gyakorlatilag 50-50-es meccsre módosultak a szorzók a fogadóirodáknál.


Az optimizmus persze nem lehet véletlen a vendégeknél, hiszen amikor idén találkoztak a Gyirmót ellen, úgy verték Csertői Aurél gárdáját 5-0-ra, hogy 45 percig pocsékul játszottak Dzsudzsákék, ám végül a gólok nem maradoztak el.

"Nagyon fontos volt a múlt hétvégi, Ferencváros elleni meccs, melyen végre sikerült 3 pontot szereznünk, másnap viszont már egyből elkezdtünk készülni a gyirmóti találkozóra, ami talán a szezon legfontosabbja lesz. Megvan, mit szeretnénk játszani, már a labdarúgók is ismerik a taktikát. Ami fontos, a Gyirmót is szeret futballozni, arra számítunk, hogy nekünk jönnek az elején, hisz nekik is lényegesek a pontok. De mint mondtam, minden eshetőségre felkészültünk" - nyilatkozta a DVSC oldalának a klub pályaedzője, Czuczi Mátyás.

Véleményünk szerint a módosított oddsok függvényében már hatalmas érték van a Loki ázsiai hendikepes győzelmében. Korábban a -0.25-ös fogadást ajánlottuk, most viszont már a +0 is hasonló számon elérhető.

{"headTitle":"Gyirmót-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-12-19 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen -+0","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Debrecen 1,5 gól felett","odds":"2.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612162] 2021-12-19 16:30:00 Gyirmót - DVSCx;