NB II

Az egész világ a kis Fradi meccsére fogad pénteken!

  • Tomihmv

Mivel nagyon úgy fest, hogy csak ezt az egy valamire való mérkőzést rendezik meg pénteken a koronavírus miatt. ¯\_(ツ)_/¯

Lipcseiék Gyirmótra hivatalosak pénteken. - Fotó: facebook.com/scsoroksar

Koronavírus ide, koronavírus oda, pénteken elstartol az NB II 28. fordulója, a nyitómérkőzést Gyirmóton tartják, ahova a kis Fradi, avagy a Soroksár látogat. A meccset természetesen nézők nélkül rendezik, de az M4 Sport jóvoltából élőben izgulhatjuk végig a 90 percet.

Azt a találkozót, ami bűnrossznak ígérkezik, hiszen két pocsék formában lévő együttes csap össze, ráadásul zárt kapuk mögött. A hazaik tavasszal még nem tudtak bajnokit nyerni, sőt két remi mellett négyszer kikaptak, gólt alig lőttek, kapni viszont annál többet kaptak. Így pedig már csak hetedikek a tabellán, a szezon elején megcélzott feljutás pedig elszállt.

"Előre kell nézni, a hibákból tanulni kell, de az a baj, hogy ezek a hibák már hetek óta megvannak. Valamit változtatnunk kell, a hozzáállásban is, fejben is teljesen máshogy kell hozzáállnunk ehhez a meccshez. A Soroksár elleni egy nagyon fontos, TV-s meccs következik, amin meg kell szerezzünk a három pontot, a szívünket is ki kell tennünk a pályára" - mondta Hudák Dávid klubja hivatalos honlapjának.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


Ami a vendégeket illeti, a Soroksár jól kezdte a tavaszt, azonban az utolsó két körben hazai pályán kapott, legutóbb vasárnap, amikor is egy igen komoly pofonba (1-4) nézett bele a kiesés ellen menekülő Haladás ellen. Mindezeknek köszönhetően immáron csak a tizenegyedik pozíciót foglalja el a kis Fradi az NB II tabelláján, és, ha így halad tovább akkor lassan hátrafelé is tekintgetnie kell.

Lipcsei Péteréknek is roppant fontos lenne tehát behúzni ezt a mérkőzést, de ilyen pocsék védekezéssel ez borítékolható, hogy nem megy majd. Ez Csertői Auréléknél is fennáll, avagy biztosra vehető, hogy a két a mester jókora hangsúlyt fektet majd pénteken a védekezésre.

Így pedig érdemes lehet kevés gólra fogadni, hiszen ugye egyrészt igen komoly eredménykényszer van mindkét oldalon, másrészt nézők nélkül egy hangulattalan, lapos meccsre van kilátás. Mindezt pedig megpróbáljuk meglovagolni, avagy behúzzuk a 2,5 undert, ami közel dupla pénzt fizetne.

{"headTitle":"Gyirmót - Soroksár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-13 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,5 gól","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3088744] 2020-03-13 20:00:00 Gyirmót - Soroksar SCx;