NB II

Spéci tippünk van a Loki-Gyirmót rangadóra

  • varin

A Loki eddig a lehetséges 33 pontból 33-at szerzett hazai pályán. Jön az első botlás a Gyirmót ellen?

Felsőházi rangadóval zárul az NB II 25. fordulója, a listavezető Debrecen a második helyért küzdő Gyirmótot látja vendégül. A forma a győrieknél jobb, ám a Loki hazai pályán minden csapat ellen toronymagas esélyesnek mondható.

{"headTitle":"Debrecen-Gyirmót","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-15 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Gyirmót","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A frissebb együttes nem is kérdés, hogy Csertői Aurél csapata lehet, hiszen a Gyirmót nem lépett pályára hét közben a Magyar Kupában, míg a Debrecen a DEAC ellen játszott egy nem túl bizalomgerjesztő meccset. Ráadásul amíg a győriek ugyanis két sima, kétgólos sikerrel hangoltak erre a meccsre, addig a Lokinál két borzalmasan gyenge bajnoki teljesítményt láthattunk. 

A Loki a Siófok és a Szolnok ellen is alárendelt szerepet játszott, így tulajdonképpen bravúr, hogy három pontot szereztek Kondás Elemér fiai. Mindenesetre a tar mester joggal óvatos a hétfői meccs előtt, hiszen a Gyirmót idén egyszer már kibabrált a hajdúságiakkal.

Nem szabad félvállról venni a Gyirmót elleni bajnokit, egyrészt megvertek minket idegenben, másrészt pedig hatpontos összecsapás lesz" – fogalmazott a DVSC vezetőedzője, Kondás Elemér a klub hivatalos oldalán. "Nem szabad elfelejteni, hogy jó labdarúgói vannak hétfői ellenfelünknek, volt válogatottak, például Lencse vagy Vass, de a szlovák utánpótlás-válogatott Hudák is ott futballozik. Az edzőkolléga, Csertői Aurél is egy rutinos, NB I-es tapasztalattal rendelkező tréner, így biztos, hogy egy komoly ellenfél vár ránk. Tizenöt találkozó van még hátra a bajnokságból, most egy, a tabellán hozzánk közel álló csapatot fogadunk, ennek tudatában készülünk" - mondta Kondás.

Mindazonáltal a Loki hazai mérlege eddig makulátlan, 11 meccsen 11 győzelem, 34-7-es gólkülönbség. A vendégek ugyanakkor idén több meccset veszítettek el idegenben, mint amennyit megnyertek és még a gólkülönbségük is negatív.

A mérkőzés egyébként különösen fontos lehet mindkét csapatnak, hiszen a rivális gárdák sorra botlottak a fordulóban, így Loki számára a 3 pont 10 pontosra hizlalhatná az előnyt a 3. Péccsel szemben, míg a győrieknél a siker dobogóra repíthetné a csapatot.

Kivételesen egy olyan fogadást ajánlunk, amelyet talán az NB II-ben még soha. A Loki meccsein rendkívül sok a szöglet ugyanis, átlagosan 10 feletti sarokrúgást láthatunk a hajdúságiak meccsén, amelynek jó részét természetesen ők lövik. Győrben 2-8 lett a szögletarány, amellyel most visszakapnánk a tétünket.

{"headTitle":"Debrecen-Gyirmót","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-15 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"10.0 szöglet felett","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3374851] 2021-02-15 20:00:00 DVSC - Gyirmótx;