Sportfogadás

A Sopronnal és a Pakssal nyernénk - hétvégi magyar tippek

Új sorozatot indított a hatharom.com: oldalunk szerkesztői és tippmesterei a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeiből állítanak össze egy kombit.

A hatharom.com új sorozatot indított két hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza. A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

Sopron-Jászberény
Tipp: Sopron
Odds:
1.18 @ Tippmixpro

Három vereséget követően megtört a jég Sopronban, ugyanis ismét győzelmet aratott az SKC. Úgy tűnik tehát, jót tett az edzőváltás, hiszen Dragan Aleksziccsel mélyről jött fel a kék-fehér társaság a Kaposvár ellen, s nyert meg egy roppant fontos rangadót. A Jászberény is győzni tudott az elmúlt héten, a vendégek a MAFC-ot verték meg hazai környezetükben, előtte viszont nem ment a gárdának, hiszen négy vereséget számlált zsinórban. A Sopron erősebb és jobb csapat, mint a Jászberény, ahhoz pedig, hogy Alekszicsék elérjék céljukat, az ilyen találkozókat kíméletlenül be kell húzniuk. Erre minden esélye megvan a gárdának, hiszen már az odavágón is nyerni tudott az SKC simán, ráadásul a kék-fehérek tipikus otthoni csapatnak számítanak, a legutóbbi három Jászberény elleni hazai meccsüket pedig minimum 16 ponttal mindig megnyerték.

MAFC-Atomerőmű
Tipp: Atomerőmű
Odds:
 1.90 @ Tippmixpro

Az Atomerőmű egy roppant gyenge őszi szezonon van túl, a csapat érhetetlen mélységekben volt mindaddig, amíg Teo Cizmic át nem vette a szakmai munkát Tolnában. A Körmenddel sikert sikerre halmozó vezetőedző Pakson is gyorsan beilleszkedett, a csapatnak új impulzusokat adott, amely első meccsén kétszeri hosszabbításra bírta idegenben a Zalaegerszeget, míg második találkozóján hazai pályán tönkre verte a Szombathely együttesét. Ezzel szemben a MAFC kezd gödörbe kerülni, múlt héten például alsóházi rangadót bukott a fővárosi csapat a Jászberény otthonában, ráadásul igen nagy arányban kaptak ki a piros-fehérek. Noha az Atomerőmű még nyeretlen idegenben, míg a MAFC otthon teljesít jól, szerintünk perpillanat meglepetés lenne, ha nem a Paks sikerével érne véget a felek szombati találkozója. Ezt a gárdák egymás elleni eredményei is alátámasztják, hiszen a csapatok utolsó öt közös meccsét rendre az Atomerőmű nyerte.

hatharom.com
Sopron-Jászberény Sopron
MAFC-Atomerőmű Atomerőmű
@2.24