Sportfogadás

Ismét bízunk a Szolnokban - hétvégi magyar tippek

Új sorozatot indított a hatharom.com: oldalunk szerkesztői és tippmesterei a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeiből állítanak össze egy kombit.

A hatharom.com új sorozatot indított az elmúlt héten, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza. A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

Szolnok-Körmend
Tipp: Szolnok
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

Noha a múlt heti kombink a Szolnokon ment el, s a héten bővebben is taglaltuk, hogy mekkora gödörben van a magyar bajnok, ezúttal ismét fogadunk az Olajra. Hogy miért? Nos, nem tudjuk elképzelni azt, hogy a Magyar Kupa nyolcasdöntőjét a bordó-feketék nélkül rendezzék meg. Már pedig, ha nem nyernek a hazaiak szombaton, akkor biztosan nem lesznek részvevői az idei MK-nak, ami óriási égés lenne.

A szolnoki csapat sikeresen túlesett az edzőváltáson, s Kmézics Zorán hatalmas bravúrral mutatkozott be a Tiszaligeti Sportcsarnokban, ugyanis az Olaj magabiztosan győzte le a lengyel Zielona alakulatát. Az a siker pedig erőt adhat Vojvoda Dávidéknak, akik azzal a Körmenddel néznek farkasszemet szombaton, akiknek nagyon megy idén. A vasiak másodikok az NB I-ben, a FIBA Euro Cup második csoportkörében pedig roppant közel állnak a továbbjutáshoz, szerdán például 17 ponttal győzték le a Nanterre együttesét. Azonban a hazai pálya előnye, az új impulzusok, a szurkolók visszatérése, na, meg a fentebb említett tét miatt úgy véljük, hogy az Olaj ezúttal nem babrál ki velünk.

Szombathely-Jászberény
Tipp: Szombathely
Odds:
 1.15 @ Tippmixpro

Bombaformában van a szombathelyi kosárcsapat, hiszen az utolsó hat meccséből ötöt is megnyert, az elmúlt hétvégén például TV-s meccsen nyomta le a Sopront idegenben. Ezzel szemben a Jászberény szenved az idei szezonban, borítékolható, hogy az alsóházban szerepel majd az alapszakaszt követően. A berényiek főleg házon kívül teljesítenek gyászosan, ami nem túl jó ómen, hiszen a Falco eddig valamennyi hazai bajnokiját megnyerte, a jászberényieket pedig legutóbbi két alkalommal 24 és és 27 pontos zakóval küldte haza. Minden jel arra mutat tehát, hogy a Szombathely ismét legyőzi a Jászberényt.

Sopron-Szekszárd
Tipp: Sopron
Odds: 
1.13 @ Tippmixpro

A kombink utolsó mérkőzése egy női kosárlabda-mérkőzés, méghozzá a listavezető Szekszárd soproni vendégjátéka. A hazai együttes visszavágásra készül, ugyanis a szezon elején óriási pofonba futott bele Tolnába, így pedig borítékolható, hogy Sterbencz Lászlóék a mérkőzés elejétől komolyan veszik a vendégeket szombaton. Noha Zseljko Djokics remekül összerakta a szekszárdi csapatot, s még télen is igazoltak a vendégek, egyértelmű, hogy a Sopron a jobb és az erősebb együttes perpillanat. Amennyiben a hazaiak úgy játszanak, mint mostanság az Euroligás meccseiken, akkor nem okozhat gondot a Szekszárd legyőzése.

hatharom.com
Szolnok-Körmend Szolnok
Szombathely-Jászberény Szombathely
Sopron-Szekszárd Sopron
@1.88