Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo miatt idegesek a manchesteri fanatikusok

"Szánalmas a klubunk" - vádolták a szurkolók a Manchester Unitedet, amiért gratulált CR7-nek.

Minden kétséget kizáróan megérdemelten nyerte Cristiano Ronaldo a 2016-os Aranylabdát, messze a portugál nyújtotta a legjobb teljesítményt a nemzetközi labdarúgásban. CR7-nek nagyon sokan gratuláltak, köztük az egykori klubja is, ám ez igen vegyes érzéseket váltott ki a manchesteri szurkolókban.

"Ettől nem leszünk jobbak, hogy egy ex-játékosunkat méltatjuk, aki egy másik klubnál nyeri a trófeákat. Legyünk büszkék inkább Depayra, Mkihtaryanra, satöbbi. Annyira mélyen vagyunk mostanság, hogy az hihetetlen..."

"Jó játékos, de nagyon messze van Messitől. Az argentin soha nem színészkedne egy szabadrúgásért és teljesen más, értékesebb gólokat is szerez. Úgyhogy örüljön CR7 ennek a díjnak, de többet aligha nyer."

"Szerintem itt még mindig jobban szeretik Ronaldót, mint Madridban..."

"Egyre szánalmasabbak vagyunk. Mi lenne, ha azzal törődnénk, hogy a mi játékosain nyerjenek Aranylabdát???"

"Legalább használtunk volna olyan képet, ahol a Manchester United mezében van, amikor megnyeri az Aranylabdát. Ez így nagyon kínos!"

Ilyen és ehhez hasonló kommentek estek neki a Manchester United Facebook-oldalának, miután hétfő este gratuláltak a portugál csillagnak. Természetesen több komment is követelte a visszahozását az Old Traffordra és ezek is voltak többségben, de igen népszerűek voltak azon írások is, ahol a saját klubjukat szólták meg a hívek.

A Manchester United 15 kör után 13 ponttal van lemaradva a listavezető Chelsea-től és 6-tal a még BL-helyen álló városi riválistól. A Vörös Ördögök szerda este a gyenge formában lévő Crystal Palace-hoz látogatnak, ahol tavaly csak egy gól nélküli döntetlenre voltak képesek. Ibráék sikerére 1.67 az odds a    -n.

2016-12-13;47
2016-12-14;47
209498