Sportfogadás

Nagy lehúzás a nap tippje

A fogadók úgy vélik, hogy hétfőn simán nyer a Fenerbahce a Konyaspor otthonában, ám a statisztikák mást mondanak.

Európa Ligás csapatok ütközetével zárul a török liga nyolcadik fordulója hétfőn este, hiszen a Konyaspor a Fenerbahcét fogadja. A felek közül a hazai csapat van jobb passzban, már, ami a bajnokságot illeti, mivel a konyai csapat eggyel több pontot gyűjtött eddig, mint az isztambuli gárda, aminek köszönhetően a hetedik helyen áll, míg hét eleji riválisa a tizedik pozíciót foglalja el.

Ha viszont az összképet nézzük, akkor a sárga-feketék felé billen a mérleg nyelve, akik a nemzetközi kupában jobban teljesítenek, mint a hazaiak, igaz, múlt hét csütörtökön óriási pofonba néztek bele Robin van Persiék az Old Traffordon.

1X2    
Konyaspor Döntetlen Fenerbahce
TippmixPro@3.65 TippmixPro@3.15 TippmixPro@1.90

Mindezek után, illetve figyelembe véve azt, hogy a Fener legutóbb 2010-ben tudott Konyában bajnoki meccset nyerni, egy izgalmas, gyakorlatilag háromesélyes meccsre van kilátás. Ennek ellenére a fogadók szerint borítékolható, hogy a találkozó isztambuli sikerrel végződik, hiszen a             adatai szerint a hétfői meccsre beérkezett tétek 73 százaléka (!) Fenerbahce győzelmet vár, 24 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaiak diadalára a tétek mindössze 3 százaléka (!) érkezett. Ilyen formában és ekkora szorzón pedig érték sincs a vendégsikerben, főleg úgy, hogy legutóbb bőven kétszeres szorzó felett lehetett fogadni Robin van Persiékre a Konya Buyuksehir Torku Arénában.

[2308501] 2016-10-24 19:00:00 Konyaspor - Fenerbahcex;
211639

Tippelj a Liverpool - MU találkozóra a Tippkirályban!