Karrier

Valami nem kerek Cristiano Ronaldóval

  • ivan

A Real Madrid portugál klasszisa az elmúlt napokban több jelét is adta annak, hogy idegrendszere nincs a toppon.

Feszült napokat élhet át Cristiano Ronaldo, ám ezt nem lehet tudni, hogy mi állhat ennek a hátterében. A Real Marid 31 éves klasszisa az Eb-döntőn szerzett sérülése miatt többhetes kényszerpihenőt tartott a nyáron, így csak szeptember közepén lépett először pályára. Lehetséges, hogy az örök maximalista hírében álló támadóban ez okozott feszültséget?

A hétvégén a királyi gárdát irányító Zinedine Zidane elkövette azt a hibát, hogy lecserélte Ronaldót a hajrá előtt, ami viszont egyáltalán nem tetszett a portugál klasszisnak, sajtóhírek szerint az öltözőben össze is zörrentek a francia trénerrel.

A Dortmund elleni Bajnokok Ligája meccs előtti edzésen készült felvételeken pedig az volt látható, hogy Ronaldo komor arccal és ingerült állapotban tréningezett, cicázás közben keményen rácsúszott Gareth Bale-re és Karim Benzemára is. CR7-nek baja volt azzal is, hogy nyilvános volt a kedd esti edzés, zavarták a kamerák, de beszólogatott a csapattársainak is.

 

Aztán jött a kedd esti mérkőzés, ahol a Real Madrid 2-2-es döntetlent játszott a Borussia Dortmund ellen. A találkozó első találatát Ronaldo szerezte, egy rendkívül látványos kontratámadás végén talált a kapuba. Azonban nem emiatt beszél mindenki a portugálról, hanem amiatt, hogy alattomos módon belerúgott Marcel Schmelzerbe, egy szabadrúgásnál pedig kézzel ért a labdába, ám Mark Clattenburg játékvezető egyik esetet sem vette észre. Az ugyanakkor elképzelhető, hogy Schmelzerrel való szabálytalanság miatt Ronaldót utólag eltiltással büntetik majd.

A fenti esetek tehát azt súgják, Ronaldo mentálisan nincs csúcsformában. Hétvégén a Real Madrid az Eibart fogadja a Bernabéu-ban, az oddsok alapján pedig tükörsima hazai lesz a találkozó vége.

[2300579] 2016-10-02 16:15:00 Real Madrid - Eibarx;