Európa Liga

Stadionavatás és Vidi-meccs a mai kombiban

  • varin

Íme az Európa Liga csütörtöki játéknapjának - szerintem - legjobb tippjei.

West Ham United-NK Domzale

Fontos mérkőzés lesz ez a londoni csapat életében, hiszen most játszanak először tétmeccset új otthonukban, az Olimpiai Stadionban. Az első meccses 2-1-es vereséget követően a WHU-nak mindenképpen gólokat kell szereznie, lehetőség szerint többet is. A hírek szerint Slaven Bilic erős csapatot küld majd pályára, ahogyan történt ez Szlovéniában is, ám ott a kiegyenlített játék ellenére a siker elmaradt. Londonban azonban simázni fognak Andy Carrollék és tippem szerint 3-0-ra nyernek.

További profi tippekért látogasd meg a Protipp rendszerét!

Midtjylland-Videoton

A világon sehova nem rohannak majd a dánok, ebben biztos vagyok. Hagyják támadni a mieinket, majd ha már az ésszerűnél is többet kell kockáztatnia a fehérvári csapatnak a továbbjutásért, akkor beviszik a kegyelemdöfést. A tipp kiindulási alapja az, hogy a fehérvári csapat nem szerez gólt, de akár még egy 2-1 vagy 1-1 is beleférne.

Szpartak Moszkva-AEK Larnaca

Az első mérkőzés 1-1-es végeredménye után Moszkvában támadnia kell a ciprusi együttesnek. Hazai pályán is jobban játszottak a szigetlakók és a hírek szerint Oroszországban mindent egy lapra feltéve rohamoznak majd. A Szpartaknak jól ment az elmúlt hetekben a góllövés és a bajnokságot is egy laza négyessel kezdték az Arsenal Tula ellen. Akár a hazaiak egymaguk meglőhetik a két gólt, de egy kis ciprusi segítséggel már végképp sima lenne.

hatharom.com-kombi
Mérkőzés Tipp Odds
West Ham United-NK Domzale West Ham -1 (európai hendikep) TippmixPro @1.70
Midtjylland-Videoton 3.5 gól alatt TippmixPro @1.30
Szpartak Moszkva-AEK Larnaca 1.5 gól felett TippmixPro @1.22
Odds: 2.70 - Tét: 5/10