Tipp

Juzsnij jó formájából profitálnánk

  • zotya1981

A héten sem unatkoznak majd a tenisz szerelmesei, három helyszínen (Acapulco, Sao Paulo, Dubai) is ATP-tornát rendeznek, mi utóbbi versenyről Juzsnij és Jaziri mérkőzését ajánljuk figyelmetekbe. Minden adott az orosz sima győzelméhez - ő maga remek, ellenfele pocsék formát mutat 2016-ban.

Az egykori világranglista-8. Juzsnij néhány hete úgy döntött, itt az ideje 33 évesen magát újra felépítenie. Kicsúszva a top 100-ból felismerte, minél több verseny, sok győztes meccs kell a kezébe-lábába, ezért Bagdatiszhoz hasonlóan ő is elkezdett Challengerekre járni. S milyen jól tette!

Három helyre nevezett, s bizony mindenhol megnyerte azt az öt meccset, így idén egyelőre 15/15 a mérlege, azaz mindhárom viadalt be is húzta. Szettet is mindössze Lacko tudott nyerni ellene, az így kasszírozott 270 ATP-pont a 78. helyig reptette, pedig az évet még a 127. pozícióban indította.

Jaziri pont a másik véglet, a tunéziai eddig egyetlen összecsapást sem tudott ebben a szezonban megnyerni. Verdasco és Robredo ellen kezdte, ott még nagyjából rendben is volt (Robredo 3-2-re múlta felül Ausztráliában), ám aztán Müller és Granollers  is nagyon megverte (4 szett alatt összesen 9 gémre volt jó), a legutóbbi meccsén ugyan mutatott életjeleket, de hiába hozta az első szettet Mannarino ellen, utána nagyon hamar, simán fordított (6-3, 6-1) a francia. Jaziri játékát látva nem igazán látom azt, hogy ő tudna jelenleg top 100-as teniszt produkálni.

Érdekesség, hogy a hendihatárként megjelölt -4.5-re a "zöld" irodánál csaknem két tizeddel magasabb szorzót ajánlanak (illetve már csak ajánlottak…), mint a "kék-narancssárga" irodánál, utóbbinál ellenben fogadható Misa -4-ről, az egy igazán biztonságos választásnak tűnik. A     oldalán és papíron a játékok száma 20.5 alatt opciót javaslom fogadásra.

hatharom.com-tipp: Juzsnij -4 game
Odds: 1.53
Tét: 5/10
Eddig éri meg: 1.45