Tipp

Kiesni megy a West Ham Romániába?

Slaven Bilic vezetőedző fiatalokkal töltötte fel a keretét, és már az Arsenal elleni bajnokira tartalékol.

Felesleges tehernek tűnik a West Ham United számára az Európa Liga. Az első körben még viszonylag simán elintézték az andorrai Lustinast, a másodikban viszont csak büntetőkkel jutottak tovább a máltai Birkirkarán. Az Astra elleni odavágón még a legjobbak játszottak Londonban, ám a visszavágóra már tartalékok utaznak csak el. Jenkinson, Nolan és Lanzini csupán azok, akikkel vélhetően a tréner komolyabban is számol majd a bajnokságban, a többiek rutintalan fiatalok. Bilic mester ezen kívül két kapusát is otthon hagyta, vélhetően az a Darren Randolph fog védeni, aki alacsonyabb ligás csapatok hálóját védte eddig Angliában, illetve néhány évet Skóciában is játszott.

Természetesen jöttek a hangzatos nyilatkozatok az angoloktól, hogy így szeretnénk továbbjutni, úgy fontos az Európa Liga, cél, hogy elhozzák Európát ismét Londonba, de a tények nem ezt támasztják alá. Bilic mester is beismerte, a hétvégi, Arsenal elleni meccs miatt pihenteti az első csapatot Romániában.

A West Ham United várható kezdőcsapat
Randolph; Jenkinson, Henry, Pask, Page; Nolan, Poyet, Cullen; Maiga, Lanzini; Lee

A WHU elég kritikát kapott már így is a Birkirkara elleni szégyen miatt, most véget vethetnek európai kupakalandjuknak, és fókuszálhatnak a Premier League-re. Hiába lenne jó eredmény az Astra számára a 0-0 vagy az 1-1, ilyen oddsért hazai pályán megpróbáljuk nyeretni őket egy tartalékcsapat ellen.

Astra Ploiesti-West Ham United
Hatharom.com-tipp: Astra Ploiesti
TippmixPro @2.40
Eddig éri meg: 2.30
Tipperősség: 4/10
[2040376] 2015-08-06 20:00:00 Astra Ploiesti - West Ham Unitedx;