Karrier

Guzmics külföldi ajánlatra vár

Kedden tárgyaltak a szombathelyi vezetők Guzmics Richárddal, a válogatott védő a héten még külföldi lehetőségre vár.

Amint azt a hatharom.com-on olvashattátok, rehabilitálná Guzmics Richárdot a vasi együttes. A 27 éves játékos nyáron távozott a csapattól, megnövekedett fizetési igényeit ugyanis nem tudta finanszírozni a zöld-fehér gárda, és a védő mindenképp külföldre szeretett volna igazolni. Hogy a szombathelyiek találták-e meg az aranytojást tojó tyúkot vagy pedig Guzmics adott le az igényeiből, nem tudni, mindenesetre a védő visszatérésére igen nagy az esély.

Egyelőre nem jött össze a külföldi lehetőség, így a Haladás vezetői kedden megtették ajánlatukat a hétszeres magyar válogatott hátvédnek. Tóth Miklós ügyvezető a klub hivatalos honlapjának elmondta, Guzmics ezen a héten változatlanul külföldi ajánlatra vár, azt követően dönt arról, hol folytatja pályafutását.

A 17-szeres szlovák válogatott Kamil Kopúnekkel szerdán tárgyal Budapesten Tóth Miklós. A 30 esztendős védekező középpályás legutóbb az azerbajdzsáni Ravan Baku FK csapatában futballozott.

A Szombathelyi Haladás hat mérkőzés után négy ponttal, három rúgott és kilenc kapott góllal áll az OTP Bank Liga 13. helyén. Az előző hétvégén sima vereséget szenvedett a Pakstól.

[1732234] 2014-08-29 19:00:00 Haladás - Paksx;
164237