Bundesliga

2017-ig biztosan az Eurosport2 közvetít

  • MTI

A német labdarúgó-bajnokság, azaz a Bundesliga mérkőzései 2017-ig továbbra is az Eurosport2-n lesznek láthatóak Magyarországon.

2017-ig az Eurosport2-n láthatóak a Bayern és a Dortmund bajnoki ütközetei

A televíziós társaság és a Bundesliga kereskedelmi jogait birtokló cég a 2015/16-os és 2016/17-es szezonra meghosszabbította eddigi megállapodását, melynek köszönhetően Magyarországon az Eurosport2 sugározza majd a találkozókat. Az Eurosport szerdai közleménye szerint a megállapodás értelmében 22 országban - köztük Magyarországon - őrzi meg kizárólagos televíziós és digitális jogait - beleértve a kereskedelmi jogokat is - valamennyi Bundesliga- és Bundesliga 2-es mérkőzésre.

A Bundesliga az elmúlt négy évben már az Eurosport2-n volt látható. A közvetítések mennyisége és minősége ezután sem változik: az eddigieknek megfelelően továbbra is fordulónként öt mérkőzés lesz látható élőben, de lesznek előzetesek, összefoglalók, exkluzív interjúk és elemzések is. Az együttműködésnek köszönhetően a Bundesliga valamennyi mérkőzése élőben megtekinthető lesz az interneten az Eurosport Player-szolgáltatáson keresztül.

Az Eurosport2 2009 óta közvetíti a német bajnokság első két osztályának mérkőzéseit. A csatorna 2005-ben indult, és Európa egyik leggyorsabban fejlődő fizetős televíziós csatornája, 51 ország 66 millió háztartásában található, 18 különböző nyelven, HD-minőségben, évente több mint 2000 óra élő sportközvetítéssel - áll a közleményben.

Ahogyan a tavalyi szezon során, úgy idén is összemérheted tudásodat az Eurosport kommentátoraival, illetve a hatharom.com szerkesztőivel népszerű Bundesliga-totójátékunkban! Ha próbára szeretnéd tenni képességeidet, akkor mindenképpen érdemes indulnod az értékes nyereményekért! A részletekértkattints ide!

Honlapunk a csatornával karöltve egy különleges játékkal is kedveskedik a német foci szerelmeseinek hétről-hétre. A nagysikerű Bundesliga-totón bárki próbára teheti tippelő képességét, és könnyedén juthat hozzá értékes szurkolói relikviákhoz. A legutóbbi forduló öt telitalálatos szelvényt is hozott, és egyre élesebb a harc a két szerkesztőség között is, minderről bővebben olvashatsz a Bundesliga-totóblogunkban . A 15. forduló szelvényét pénteken 20:30-ig, a Nürnberg-Mainz mérkőzés kezdőrúgásáig töltheted ki. A szelvénytide kattintva érheted el!