Edzőkérdés

Maradok a Swansea-nél - Laudrup

Michael Laudrup kijelentette, marad a walesi klub kispadján annak ellenére, hogy a Swansea City kirúgta képviselőjét.

"Újra megismétlem, amit már annyiszor az elmúlt három hónapban: az a célom, hogy maradjak a Swansea-nél" - mondta Laudrup egy walesi lapnak.

A dán menedzser távozásáról felerősödtök a pletykák azt követően, hogy a klub megszakította a kapcsolatot a tréner ügynökével, Bayram Tutumluval, akit azzal vádolnak, hogy nem megfelelő módon járt el bizonyos átigazolási kérdésekben. Tutumlu közel másfél évtizede képviseli Laudrupot.

"Ha a klub nem akarja folytatni Bayrammal a közös munkát, vagy fordítva, nos, ez nem az én problémám. Az egyetlen, ami érdekel, hogy a lehető legjobb játékosok alkossák a csapatot a klub pénzügyi lehetőségeihez mérten. Száz százalékig megbízom Bayramban, ha a klub nem akar vele dolgozni, az rájuk tartozik. Ez a mi kapcsolatunkat nem befolyásolja" - tette hozzá Laudrup.

A 48 éves szakember első szezonjában Ligakupát nyert a Hattyúkkal, ezt követően szerződést hosszabbított, de továbbra is európai élklubokkal (Real Madrid, Fenerbahce, Barcelona, Málaga, Paris St-Germain) boronálják össze.