Karrier

Klopp ülhet Ferguson helyére Manchesterben

A The Mirror szerint a Manchester United Jürgen Kloppban fedezte fel Sir Alex Ferguson utódját. Ha a skót mester elköszön, a német ülhet a székébe.

Klopp

Az angol lap szerint a Manchester Unitednál nagyra értékelik Klopp eredményeit. A német szakember a Borussia Dortmunddal az utóbbi két évben élen zárt a Bundesligában, tavaly a Német Kupát is elhódították, sőt, Kloppot 2011-ben és 2012-ben az év edzőjének választották. Az idei eredményekbe sem lehet belekötni, hiszen a Dortmund bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe.

A The Mirror úgy tudja, a manchesteriek első helyre írták Klopp nevét, ő az a tréner, akit Ferguson helyére ültetnének. A skót tréner még nem döntött a visszavonulásról és a MU-nál most attól tartanak, hogy Klopp közben valamelyik rivális együtteshez kerülhet. Ferguson szava persze döntő lehet az utódot illetően, de The Mirror informátora szerint kedveli a németet és elismerően beszélt az eddigi eredményeiről. Klopp eközben elkötelezett a Dortmund iránt, és annak ellenére is a csapatnál maradna a következő szezonban, hogy számos kulcsemberét elveszítheti. Götze már távozott és könnyen lehet, hogy Lewandowskinak is búcsút inthet.