Angol Ligakupa

Nanit hibáztatja Alex Ferguson a kiesés után

A Chelsea hosszabbítás után 5-4-re verte odahaza a Manchester Unitedet az angol labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjében. A találkozó után Sir Alex Ferguson érthetően bosszús volt.

Ferguson bosszús volt a kiesés után

Sir Alex Ferguson Nanit, a Manchester United szélsőjét hibáztatta a Ligakupában a Chelsea-től elszenvedett 5-4-es vereség után. A portugál játékos ugyan fontos gólt szerzett, ám eladta a labdát a hosszabbításban, aminek köszönhetően egyenlíthetett a londoni együttes.

"Eladtuk a labdát a harmadik kapott gólunk előtt - mondta a skót menedzser a találkozó után.- A mérkőzés egész irányítását itt veszítettük el. Mindössze ki kellett volna húzni a játékidőt labdabirtoklással. Nani tapasztalt játékos, ebben az esetben a szögletzászlóhoz kellett volna vinnie a labdát és ott letelt volna a mérkőzés."

Ferguson önkritikusan elmondta, csak magukat hibáztathatják a kiesés miatt.

"Volt sok támadásunk, de semmi nem jött be belőle, ha 3-2-re vezetsz az utolsó percekben, akkor meg kell tartanod az előnyt. Mi csakis magunkat hibáztathatjuk. Az ellenfél otthon játszott, ahogy vártuk, támadtak is. Azt hozzáteszem, egészen hihetetlen, hogy Ryan Giggs közel 39 évesen 120 percet végigjátszott, ez példa minden futballistának, aki a pályán volt, a Chelsea-játékosoknak is" - tette hozzá a szakember.