Átigazolás

Cassano-Pazzini csere a láthatáron?

Olasz lapértesülések szerint játékoscserére készül a két milánói klub, az AC Milan és az Inter. A vörös-feketék megszabadulnának Antonio Cassanótól, aki egyébként is távozni szeretne a csapattól és Giampaolo Pazzinit kapnák cserébe városi riválisuktól.

Cassano azért távozna jelenlegi együttesétől, mert csalódott annak játékospolitikájában: szerinte Ibrahimovic és Thiago Silva eladása nem jó irányba tereli a klubot.

A 29 esztendős támadó távozási szándékát megerősítette a vörös-feketék alelnöke, Adriano Galliani is: "Antonio kérte azt, hogy távozhasson, ez végződhet pozitívan és negatívan is, éppen tárgyalásban vagyunk. A legvalószínűbb az, hogy játékoscsere lesz, de ez végérvényesen a jövőben dől el" - nyilatkozta Galliani a La Gazzetta dello Sportnak.

Elképzelhető, hogy Antonio Cassano és Giampaolo Pazzini szerelést cserélnek a nyár folyamán

Az Inter vezetőedzője, Andrea Stramaccioni állítólag örülne, ha csapatában tudhatná a bohém futballistát, főleg úgy, hogy Pazzinire már nem számít. Mivel Pazzini piaci értéke jelenleg magasabb, így várhatóan a Milannak Cassano mellett még mélyen a zsebébe is kell nyúlnia, s mintegy 8-10 millió eurót átutalni az Inter számlájára.

A játékoscserét elősegítheti, hogy Pazzini a közelmúltban nemet mondott a Napoli közeledésére. A két játékos ügynöke, Tullio Tinti és Beppe Bozzo a hétfői nap folyamán ül össze, hogy megbeszéljék a részleteket.