Liverpool

Gerrard a Liverpool történetének valaha volt egyik legjobb játékosa - Callaghan

  • szaboa
megosztom

Ian Callaghant kérdezték a klub házi magazinjának, az LFC-nek szerkesztői, kit tekint a Vörösök trófeákkal teli történetében a legnagyobb játékosnak. Az együttes legendája pedig nem kertelt.

,,Szerintem Billy Liddellt bárkivel nyugodtan össze lehet hasonlítani a Liverpool történetének legnagyobb játékosai közül. De ha megkérdeznek erről, én mindig ugyanazt a három embert mondom: Liddellt, Kenny Dalglisht, aki fantasztikus karriert futott be és a mostaniak közül Stevie G-t (Gerrard beceneve - a szerk.), aki annyira fenomenális játékos, hogy az elmúlt évtizedek bármelyik bajnok vagy BEK-győztes Liverpooljának oszlopos tagja lenne. Szerintem ez a trió a klub történetében egyedülálló."

Callaghan 1960-1978 között szerepelt a Liverpool együttesében, 858 tétmérkőzésével és 640 bajnokijával az együttes vonatkozó ranglistáinak vezetője. Csapatával a Ligakupán kívül minden létező trófeát megnyert.

Steven Gerrard karrierjének összes gólja

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom