Serie A

Vincenzo Montella lett a Fiorentina új edzője

A Serie A-ban szereplő Fiorentina együttese bejelentette, hogy a következő szezonban Vincenzo Montella lesz a csapat vezetőedzője.

Vincenzo Montella a Roma edzőjeként 2011-ben.

A klub közleménye szerint a szakember 2+1 évre írt alá a klubhoz, amely a nemrég véget ért szezont a 13. helyen fejezte be. Néhány fordulóval az idény vége előtt küldték el Delio Rossit, a korábbi vezetőedzőt, miután összeverekedett játékosával, Adem Ljajiccsal. Az utolsó néhány mérkőzésen így a sportigazgató, Vincenzo Guerini irányította a csapatot.

Montella játékosként a Sampdoriában és a Romában töltötte pályafutása legemlékezetesebb időszakait, utóbbi együttessel bajnoki címet is szerzett, majd 2011 tavaszán a Farkasoknál mutatkozott be megbízott vezetőedzőként. A 2011-12-es szezonban a Cataniát irányította, amellyel a 11. helyen zárt.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!