Konferencia Liga

Ezt várjuk mi - tippek a Fradi-Fiorentina meccsre

A Fradinak egy pont még kell a biztos továbbjutáshoz a Fiorentina ellen. Lássuk mit várnak szerkesztőink a meccstől!

 

Cipolla

Nincs igazán jó formában a Fradi, alighanem a játékosok már nagyon várják, hogy végre jöjjön a téli szünet, azonban az egyik utolsó erőfelmérőn egy ikszet még legalább össze kellene hozni a tavalyi KL-döntős ellen. Ez nem lesz könnyű, hiszen sok a sérült, ugyanakkor a Fiorentina már biztos továbbjutóként aligha akar sokat ettől a meccstől, az iksszel biztosíthatja a csoportelsőséget is, amit ritkán szokott ilyen helyeztből elszórakozni.

Az iksz mindenkinek jó, nem kérdés, hogy a magyar bajnok is nyugodtan beérheti a második hellyel, márpedig ez azt is jelentheti, hogy nem fognak fejjel menni a falnak a csapatok. Egy rendhagyó tippet hozok erre a meccsre, méghozzá egy élő fogadási lehetőséget. Ha döntetlen az állás a 70. perc környékén, akkor érdemes megfogadni, hogy nem lesz több gól, erre 1.80-as szorzó körül fizethetnek a bukmékerek majd.

Ha pedig valamelyik csapat vezet, akkor érdemes kihagyni ezt a fogadást, hiszen akkor nem egyértelmű, hogy mi a jó tipp a hajrára.

Tipp: Élő fogadási lehetőség: ha döntetlen a 70. perc körül - nem lesz következő gól @~1.80

 

Varin 

Ha egy olasz csapatnak szinte semmi tétje sincs ebben a sorozatban, nemigen szokott megszakadni, márpedig ez az a helyzet, amikor az x mindkét csapatnak jó. Nem hiszek igazán a lebeszélt eredményekben, a mai modern labdarúgásban nem hiszem, hogy ez úgy néz ki, hogy Kubatov felhívja a Fio elnökét, hogy "figyu, jó ez az x, igaz?", de attól még ezt mindenki érezheti a játékosok közül. Esetleg ha úgy alakul, hogy a 60. perc körül még 0-0 vagy 1-1 az állás, egyik fél sem fog a feleslegesnél többet kockáztatni, pláne ha simán vezet mondjuk a Genk.

Sejtésem szerint idejön a Fiorentina egy közepesen tartalékos kerettel, azzal a céllal, hogy ne kapjon ki. Jobb csapat az olasz, végig dominálni tudja akár a 90 percet, ráadásul nem is illene már lebecsülnie a Fradit, de azért úgy hiszem, valamiképpen úgy fog alakulni ez a meccs, hogy a kecske is jóllakjon és azért a káposzta is csoportelső maradjon.

 

Tipp: Fogadáskészítő: Döntetlen + 2.5 gól alatt @3.90

gb1

Csütörtökön már a hőn áhított kupatavasz a tét a Ferencváros számára, amely jó pozícióból várja a folytatást. A Fiorentina már garantáltan továbbjut, csak a csoportelsőséghez egy pont kéne még az olaszoknak, hiszen akkor egy kört kihagyhatnak az egyenes kieséses szakaszból. A döntetlen tehát tökéletes eredmény lenne mindkét együttesnek és ugyan a mesterek fogadkoznak, hogy nem fognak erre játszani, sietnie egyik csapatnak sem kell majd.

Éppen ezért az alábbi, első félidős tippet veszem ki, amely csak akkor úszna el, ha legalább két találat lenne a nyitó 45 percben. Ehhez képest korrektnek tűnik a közel 2-szeres szorzó, még akkor is, ha csak 0-0-s félidőnél nyer a tipp, egy találatnál pedig push lenne a fogadásunk.

Tipp: Első félidő gólszám 1 alatt (ÁH) @1.93

 

mr.blonde

Én a magam részéről nem gondolom túl ezt a meccset, a két csapat számára a döntetlen tökéletes eredmény. Az olasz csapatoktól már megszokhattuk, hogy ha már nincs valódi tétje egy nemzetközi kupameccsnek, akkor idegenben tartalékos csapatot állítanak fel, és mivel a Fiorentina pontosan ebben a helyzetben van, messze nem a legerősebb violákat várom. 

A Fradinak viszont vért kell innia, hiszen pocsék formában van a csapat, az elmúlt hetekben mutatott játék aligha lesz elég egy topligás együttes ellen. 

Várakozásaim szerint egy agyontaktikázott, szétfaultolt, gyenge színvonalú találkozót láthatunk majd, ahol a Fradi eléri a célját és itthon tudja tartani az egyik pontot. 

Tipp: Döntetlen@3.05

Tomihmv

A kollégák előttem már leírták, hogy mire érdemes fogadni, személy szerint én is az iksz felé hajlok, valamint arra, amit Cipolla is felvetett. Ám mindezeket még egyszer nem írnám le, egy speciális tippet viszont játékba küldenék.

A Fradi nincs jó passzban, vannak hiányzói is, vagyis még egy tartalékos Fiorentina ellen is küszködhet. Avagy ahogy mr. blonde is fogalmazott egy szétfaultolt találkozóra lehet számítani, ha pedig születnek faultok, akkor jó eséllyel büntetőlapok is, ebben pedig a zöld-fehéreknél Makreckis lehet a "nyerő".

A lett játékos, minden sorozatot figyelembe véve, a legsportszerűtlenebb a mostani IX. kerületi együttesben, nyolc sárgát és egy pirosat kapott eddig, utóbbit éppen vasárnap, Pakson, ahol tehát idő előtt mehetett zuhanyozni.

Most is bőven benne van a pakliban, hogy minimum besárgul a lett, hiszen Sztankovicsnál sztenderd kezdő a fontos meccseken, és mivel a tét óriási, javítási lehetőség már nem lesz ezt követően, ha olyan szituációban kerül, akkor bizony minden eszközzel azon lesz, hogy megállítsa az olaszokat, kerül, amibe kerül. Így pedig közel 3.50-szeres szorzón szerintem bőven megérhet egy kis aprót tenni arra, hogy Makreeckis kap büntetőlapot.

Tipp: Cebrail Makreckis büntetőlapot kap @3.45

[4315333] 2023-12-14 18:45:00 Ferencváros - Fiorentinax;