Átigazolás

Milan Jovanovics két évre az Anderlechthez szerződött

A Liverpool szerb támadó középpályása egy év kitérő után újra visszatér Belgiumba: Juhász Roland csapattársa lesz az Anderlechtnél. A 30 éves játékos érkezését pénteken jelenthetik be hivatalosan.

Jovanovics Juhászékat segíteni bajnoki címhez

A 30 éves Jovanovics tavaly négy év után hagyta el a Standard Liége-t, melynek színeiben kétszeres belga bajnoknak és Szuperkupa-győztesnek vallhatja magát. A Standard játékosaként 2007/2008-as szezonban megválasztották az év játékosának, rá egy évre pedig elnyerte a belga aranycipőt is. Tavaly ingyen igazolt az angol Liverpool csapatához, ahol azonban csak 10 találkozón jutott szóhoz, így a nem túl fényes angliai kitérő után most visszatér a németalföldi országba.

"Kétségtelen, hogy egy remek labdarúgóval erősödött a csapatunk, a klubvezetés nagy örömmel fogadta az érkezését" - nyilatkozta Herman van Holsbeeck, az Anderlecht vezérigazgatója.

Jovanovics kétéves kontraktust írt alá a brüsszeliekkel, csütörtökön még orvosi vizsgálatokon esik át, majd pénteken már a KV Mechelen ellen pályára is léphet a brüsszeliek színeiben.