Átigazolás

Nikolicot, Zahovaikót és Alisicet leszerződtette a DVSC

A dvsc.hu tájékoztatása szerint a próbajátékon lévő futballisták közül Stevo Nikolic négy-, Vjatseslav Zahovaiko és Adnan Alisic pedig háromévest szerződést kötött a Debrecennel. Előbbi két játékos hazautazott elintézni a szükséges papírmunkát, de napokon belül visszatérnek a csapathoz.

Stevo Nikolic a Debrecen edzésén 2011 júniusában

A kétszeres bosnyák gólkirály és háromszoros bajnok Nikolic a legutóbbi szezonban 26 mérkőzésen 10 gólt lőtt a Banja Luka színeiben, és kétszer Bosznia-Hercegovina válogatottjában is szerepelt már. Volt már a jelenlegi román bajnok Otelul Galati játékosa is, a DVSC-ben azonban kisebb sérülése miatt a szombati edzőmérkőzéseken nem lépett pályára. A Kondás Elemér vezette szakmai stáb ennek ellenére alkalmasnak találta, így a klub négyéves szerződést kötött vele.

Zahovaiko már 39-szer játszott az észt nemzeti együttesben, 2006-ben pedig az IFFHS leghatékényabb támadónak járó díját is átvehette, mivel 21 találkozóján 25 gólt lőtt. Legutóbb a protugál Leiriában futballozott, de ott nem volt eredményes.

A harmadik új szerzemény, Adnan Alisic szlávos neve ellenére holland állampolgár, mivel már a németalföldi országban született. Pályafutását az Utrechtben kezdte, onnan a Dordrechthez került, majd legutóbb az Excelsiorban szerepelt.

A klubhonlap szerint a tunéziai Kamel Zaiemmel valószínűleg nem köt szerződést a Loki, a francia Selim Bouadlát pedig tovább tesztelik.