Karrier

Ronaldinho a riói karnevál után dönt jövőjéről

2016 sok érdekességet tartogat Ronaldniho számára, de először szeretné kibulizni magát.

Hetek óta csapat nélkül van immáron Ronaldinho, ám a brazil csillag egyelőre nem sürgeti a visszatérését. A 35 éves klasszis legutóbb a Fluminensében futballozott, ám ott nagyon sok kritika érte őt hozzáállása és teljesítménye miatt, így mindössze kilenc mérkőzésen lépett pályára a csapatában. Mint azt a világbajnok játékos elmondta, nem foglalkozik még a jövőjével.

"Sok minden vár rám 2016-ban, de a jövőmről csak a 2016-os riói karnevál után szeretnék dönteni. Most utazgatok, járom a világot, népszerűsítem a labdarúgást, de semmiképpen sem szeretnék még felhagyni az aktív játékkal."

Annyit már korábban elárult a közönségkedvenc játékos, hogy az Egyesült Államokban szeretne játszani, de Dubai és Brazília is ott van a lehetséges opciók között. Ronaldinhót korábban Törökországba és Svájcba is csábították, de eddig sikertelenül.

A néhány hét múlva 36 éves támadó Európában a Barcelonában, a Milanban és a PSG-ben is futballozott, igazán nagy nevet pedig a katalánoknál szerzett magának. Játéktudását és játékintelligenciáját soha nem vitatta egyik edzője sem, ám hozzáállására és edzésmunkájára sok panasz érkezett az évek alatt.