Bulvár

Nem vicc, Ronaldinhót a Basingstoke Town vinné

Az angol hatodosztályú, Basingstoke Town marketing igazgatója szerint, ha Ronaldinho Angliába vágyik, akkor a klubjukat kell választania.

Telt ház előtt játszhatna Ronaldinho a Basingstoke Townnál

Közös megegyezéssel, júliusban bontotta fel szerződését Ronaldinho a brazil Atletico Mineiróval. Azóta számos pletykát lehetett olvasni a világbajnoki brazil játékos kapcsán, a New York Red Bulls és a Boca Juniors is szóba került, de az első konkrét ajánlatot a napokban hozták nyilvánosságra. A Goal.com pénteki cikkéből kiderül, hogy az angol hatodosztályban, a Conference Southban szereplő Basingstoke Town hivatalos ajánlatot tettek Ronaldinhónak.

"Már beszéltünk a menedzserével, megtettük az ajánlatunkat - mondta a klub marketing igazgatója, Simon Hood. - Immár Ronaldinhón múlik a dolog, döntenie kell arról, hogy csatlakozna-e hozzánk. Lejárt a szerződése, szabadon igazolható és azt mondta, szívesen játszana Angliában. Elképzelni sem tudnék jobb helyszínt erre a Basingstoke Townnál!"

Ha Ronaldinho időben aláírta volna szerződését, akkor szombaton pályára léphetett volna a Bishop Stortford elleni bajnokin. Hat forduló után öt pont választja el a két csapatot a tabellán, a Basingstoke harmadik, a Stortford 13. helyen áll, és a brazillal alighanem jókorát nőttek volna a vendégek esélyei. Noha a bukik így is kisebb oddsokat adnak a sikerére...

[1747593] 2014-09-06 16:00:00 Bishop Stortford - Basingstokex;