Karrier

Ronaldinho még csapat nélkül, de élvezi - videó

Továbbra sem talált magának új csapatot a brazilok világbajnoka, de egyáltalán nem esett kétségbe a hirtelen jött sok szabadidő miatt.

Közös megegyezéssel közel egy hónappal ezelőtt bontotta fel szerződését a brazil Atletico Mineiróval a PSG és a Barcelona egykori sztárja, akiért hiába állnak sorba a dél- és észak-amerikai klubok, Ronaldinho egyelőre élvezi a szabadságot. A brazil sajtó úgy tudja, jelen állás szerint a Santos vagy a Palmeiras lesz a befutó, mivel Ronaldinho olyan jól érzi magát hazájában, hogy 34 évesen már nincs kedve Argentínába vagy éppen az Egyesült Államokba költözni.

Az aranylabdás klasszis Instagram fiókjára feltöltött kép és videó szerint legújabban a lábtengó strandos változatának, a 'footvolley'-nek hódol. A brazil fenegyerek szerdán egy remek fotóval, majd később egy videóval is megörvendeztette népes rajongótáborát - ez utóbbin egy parádés blokkolást is bemutat.

"Hé, srácok! A tegnapi fotó után akarok nektek mutatni egy videót! Emellett szeretném meghívni azokat, akik játsszák ezt a játékot, hogy csináljunk videókat az őrült mutatványokról. Gyerünk! "- olvasható a videó kommentárjában. Ki tudja, talán Ronaldinho már vissza sem tér a zöld pázsitra?