Bulvár

Ronaldinho új fogát lesi egész Brazília

A brazil foci sztárja, Ronaldinho úgy döntött, megváltoztatja külsejét: kisebb fogtechnikai műtétet hajtottak végre rajta, hogy megszabadulhasson jellegzetes, de nem mindenki számára vonzó mosolyától. Szerda este megmutatja, hogy néz ki új fogsora.

A beavatkozásra kedden délelőtt került sor, és bátyja, egyben ügynöke szerint "egyáltalán nem lesz hatással a teljesítményére", így délután már csapattársaival edzett, szerdán pedig pályára léphet az Atletico Mineiro következő mérkőzésén.

Vajon milyen lesz az új mosoly?

Ronaldinho korábban többször is elmondta, hogy kiálló, kissé szabálytalan fogai és magasan kilátszó ínye nem zavarják, mivel ez a természetes külseje, mostanra azonban úgy tűnik, megunta, amit a tükörben lát. A beszámolók szerint fogai porcelán borításokat kaptak, ínyét pedig kisebbre szabták.

Egyelőre nem láthatta a nyilvánosság a végeredményt, csak a Bahia elleni találkozón derül ki, hogy milyen Ronaldinho új mosolya.

Ezen a meccsen érdekes módon annak ellenére is az Atletico Mineirót favorizálják a fogadóirodák, hogy ők csak a 16. helyen állnak, 12 meccsen mindössze 12 pontot szereztek ebben a szezonban, a győztes Libertadores Kupa-döntő óta pedig öt találkozóból egyet sem tudtak megnyerni. A Bahia ennél valamivel jobban áll, 19 pontjával a 9., és bár utóbbi két mérkőzését elvesztette, előtte ötmeccses veretlenségi sorozatot produkált.

[1431832] 2013-08-15 00:30:00 Atletico MG - Bahiax;