Átigazolás

A Chapecoense nem kér Ronaldinhóékból - a hét legfontosabb transzferhírei

Milánói harc lehet a City középpályásáért, míg De Vrij éppen Itáliából távozna Manchesterbe. Íme a hét legfontosabb hírei.

Habár Ronaldinhótól, Zé Robertón át számtalan dél-amerikai klasszis ajánlotta fel játékát a tragikus sorsú Chapecoense csapatának, Ivan Tozzo alelnök úgy nyilatkozott, köszönik a felajánlásokat, de önálló erőből szeretnék újra felépíteni a csapatot. A gárda vélhetően másodosztályú és mellőzött játékosokat gyűjt majd össze.

Az év egyik nagy felfedezettje az Anfield Roadra készül. A kitűnően teljesítő fiatal elefántcsontparti középpályás, Franck Kessie iránt úgy hírlik, bejelentkezett Jürgen Klopp csapata, a Liverpool. A Sky Sports értesülései szerint a Vörösök készek lennének 22.5 millió fontto ajánlani az Atalantának.

A The Sun információi szerint a török Fenerbahce nem csak a Chelsea mellőzött irányítóját, Oscart szeretné megszerezni, de a Real Madridtól is elvinnék Iscót. Oscar azok után került ki Antonio Conte látóköréből, hogy a Chelsea átállt a 3-4-3-as felállásra.

Isco Törökországban folytathatja.

Az olasz l Messaggero szerint a Lazio védője, Stefan de Vrij közölte a Lazióval, hogy a szezon végén továbbáll. A holland válogatott hátvédjéért a Manchester City és a Chelsea is bejelentkezett, de a Manchester United nyerheti a versenyfutást, miután a Vörös Ördögök 30 millió fontos sem sajnálnának áldozni a 24 éves játékosért.

A Sahtar Donyecknél elismerték, hogy a Barcelona megkereste a klub ikonját, Darijo Srnát. A 34 éves horvát védő Aleix Vidal helyére érkezhetne a Nou Campba. Az ukrán klub viszont nem szívesen engedné el a horvát játékost, aki 2003 óta erősíti a donyeckieket.

Milánói versenyfutás indulhat Samir Nasriért. A Sports.fr értesülései szerint az Inter és a Milan is bejelentkezett a jelenleg Sevillában futballozó, de Manchester City kötelékébe tartozó Samir Nasriért.

S végül, de nem utolsó sorban, ahogy arról már mi is beszámoltunk, Nikolics Nemanja alighanem télen távozik a Legia Varsó együttesétől. Információk szerint a magyar válogatott támadó Amerikába, Kínába vagy Angliába igazolhat, ha klubja megfelelő ajánlatot kap.