NB I

Kondás Elemért nem téveszti meg a ZTE

Pénteken a Zalaegerszeg - Debrecen mérkőzéssel rajtol az OTP Bank Liga második fordulója. Az első körben a Debrecen nagy különbségű győzelmet, míg a ZTE nagy különbségű vereséget könyvelhetett el. A hajdúságiak folytatnák a jó szereplést, míg a zalaiak feledtetnék a Miskolcon történteket. Kondás Elemér, a Loki trénere ezért is számít nehéz találkozóra.

A 2011-2012-es szezon nyitófordulójában a Loki hazai környezetben 5-2-re győzte le a hibát-hibára halmozó Vasas együttesét. Kondás Elemér fiai remek rajtjuknak köszönhetően rögtön az első helyen találták magukat a tabellán, és ezt a pozíciót a bajnokság végéig meg is őriznék.

Csank János Zalaegerszege mostani ellenfelével ellenkező utat járt be: a kék-fehérek az újonc Diósgyőr otthonában 4-1-es vereséget szenvedtek, ráadásul az eredménynél csak a mutatott játék  aggaszthatja jobban a zalai csapat híveit.
A Loki trénere nehéz meccsre számít Kondás Elemér az előzmények ellenére úgy készül a pénteki összecsapásra, hogy egy teljesen másik Zalaegerszeg lesz majd az ellenfelük.

"Ne tévesszen meg senkit, hogy a Zalaegerszeg Diósgyőrben kikapott, mert hazai pályán mindenképpen masszívabb lesz, jóval nagyobb ellenállást tanúsít majd, mint legutóbb – vélekedett a DVSC-TEVA vezetőedzője. – Jó játékosok alkotják a keretüket, tavasszal is nehéz meccset játszottunk ellenük, most is erre számítok. Nekünk jobban sikerült a kezdés, szép eredményt értünk el a Vasas ellen, amely remélhetőleg lökést ad a játékosoknak" - mondta a dvsc.hu-nak  a szakvezető. 
 
A debreceni új igazolások közül Selim Bouadla és Vjatseslav Zahovaiko mindenképpen elutaznak a csapattal , de még kérdéses, hogy pályára lépnek-e. A már régebb óta maródi Farkas Balázson, Stefan Mardarén és Szűcs Istvánon, illetve a múlt héten szalagszakadást szenvedett Ferenczi Jánoson kívül új sérültje nincs a Lokinak.