NB I

Lehet egyáltalán normálisan focizni majd Kecskeméten? - tipp a Loki elleni meccsre

Vidéki rangadót rendeznek Széktón, ami nem csak az oddsok szerint teljesen háromesélyes.

Kecskeméten joggal adódik a kérdés szinte a lilák feljutása óta, hogy vajon éppen futballra alkalmas lesz-e a pálya vagy pedig jöhet az újabb dagonyázás. Szerencsére szombaton és vasárnap kevés az esély az esőre, de ettől függetlenül nem vennénk rá mérget, hogy billiárd simaságú gyep várja majd a Széktóra érkező DVSC-t.

Érdekes kis meccs vár a felekre, hiszen a Lokinál továbbra is kérdés, hogy tapad-e az élbolyra a csapat vagy visszaesik a középszerűségbe. Ha Szabó István tanítványai nyerni tudnak, 1 pontra megközelítik a Lokit, amelynek így lassan inkább hátrafelé kell nézelődnie, sem mint a dobogó irányába.

A legnagyobb kérdés talán az, hogy a kisvárdai vagy az MTK elleni Debrecent látjuk-e most, hiszen két teljesen ellentétes habitusú Blagojevics-csapatot figyelhettünk az elmúlt két fordulóban, ami még akkor is igaz, ha tudjuk, végül utóbbinak nem lett pont az eredménye. A Hungária körúton viszont sokáig nagyon jól játszott a tavalyi bronzérmes, az MTK óriási szerencsével nyerte csak meg azt a találkozót. Ám a szerencséért tenni is kell, így a Loki számára nagy hiba lenne, ha nem hasonló elánnal vetné bele magát a meccsbe, mint tette egy hete.

Ugyanakkor, hogy tudja-e játszani a saját játékát a kecskeméti talajon a Loki, az nagy kérdés, és bizony erre a tényezőre a szerb tréner is kitért. "Természetesen készülünk a Kecskemét elleni találkozóra. Az elmúlt napokban sokat esett, ami nehezítő körülményt jelent számunkra, de próbálunk alkalmazkodni. Láttuk többek között az ellenfelünk legutóbbi két hazai mérkőzését, így tisztában vagyunk vele, hogy körülbelül milyen pályára számíthatunk. A legnagyobb kihívás az, hogy ehhez idomulni tudjunk, s közben a lehető legjobbat hozzuk ki a saját játékunkból is" - idézi Blagojevicset a dvsc.hu.

Ami a lila-fehéreket illeti, a jó forma már a múlté, az MTK ellen a tizenegyesek meccsén még szorosan, ám Felcsúton igen simán kapott ki a tavalyi ezüstérmes. Bár kiesési problémái biztosan nem lesznek Szabó István csapatának, azért jelenleg nem mondható egyértelmű favoritnak a kecsói csapat.

Tavaly öt pont került az újonchoz és a Loki látványosan gyengélkedett a Kecskemét ellen, szeptember elején viszont 2-0-ra nyert otthon a Loki.

Fogadási szempontból nehéz meccs ez, nem is igen tudunk mást ajánlani, mint az under. A felázott, futballra valószínűleg alkalmatlan pályán akár egy gól is dönthet.


 

✅ Tipp #1: 2.5 gól alatt @ 1.86

 

 

Fogadási határidő: december 17. 13:30