NB I

Jó ebédhez szólnak a gólszerzős tippek a Loki-Zetén!

  • varin

A bukik a Lokit favorizálják, de hogy miért, az nem teljesen egyértelmű. Nagy oddsokra vadászunk!

Kelet-nyugat rangadóval kezdődik meg az OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi játéknapja, a Zalaegerszeg az országot átutazva lép pályára a Nagyerdőben kicsivel dél után. A Tippmixpro a hajdúságiakat favorizálja, de talán a túlzottnál is jobban, ez pedig fogadásra sarkall bennünket.

4206667

Tulajdonképpen mindkét csapat olyan döntetlenből érkezik, amely egyszerre okozhat örömet és keserűséget. A ZTE 0-2-ről küzdötte vissza magát az MTK ellen, amely egy nyerhető meccs lett volna, míg a Loki Pakson remizett úgy, hogy azért sokáig vezetett. Vélhetően Debrecenben aláírták volna meccs előtt a remit, de számolva egy 3. perces vezető góllal és Szécsi Márk kihagyott ziccerével, azért így már nem olyan szép a helyzet.

Egyébként sem alakul jól az év a Loki számára, hiszen a kupakiesés mellett 7 bajnokin csupán 8 pontot szerzett a tavalyi bronzérmes.

Önmagunkat ismételjük sokadszorra, a problémák forrása egyértelműen a góllövés, hiszen amíg Megyeri Balázs bőven válogatott formában véd és a bekksor, élén Dreskoviccsal parádésan játszik, addig Bárány Donát lassan 1000 perce nem lőtt gólt az NB I-ben. Márpedig a fiatal játékoson kívül más nem nagyon jöhet szóba támadóként.

Zalaegerszegen vélhetően azért inkább féli teli az a bizonyos pohár, hiszen az idei 14 pont már szebben fest, még akkor is, ha az utolsó két bajnoki azért nem sikerült jól. Szrdjan Blagojeviccsel ellentétben Márton Gábornak leginkább amiatt főhet a feje, hogy kit játszasson csatárként, hiszen Antonio Mance remek szezont fut, Yohan Croizet is nagyon ficánkol, amikor éppen egészséges, Gruber Zsombor pedig úgy áll 3 bajnoki gólnál a kék-fehérek mezében, hogy alig 180 perc van a lábában.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Noha az utolsó 12 pont a Lokihoz került a két fél csatájában, szerintünk ez a széria most megszakadhat. A DVSC impotens támadójátéka komoly akadály számára, a zalaegerszegiek pedig hiába állnak a 10. helyen, a kiesésükre azért nincs sok esély.

Gólt, gólokat várunk Márton csapatától, ám a fogadásokkal nem árt megvárni a kezdőcsapatot. Gruber Zsombor @3.90-es szorzója és Antonio Mance @4.50-e is jó tipp, különösen utóbbi esetében éri meg egy kis aprót tenni arra, hogy betalál. Mancét általában nem kell kétszer megkérni, hogy lőjön kapura, egykori csapata ellen pedig biztosan buzog benne a bizonyítási vágy.

A két játékos gólja mellett óvatoskodunk egy hendivel, amely csak akkor bukik, ha a Loki legalább kettőt tesz közé.

{"headTitle":"Debrecen-Zalaegerszeg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-17 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gruber Zsombor gólt szerez","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Antonio Mance gólt szerez","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Zalaegerszeg +1.0","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206667] 2024-03-17 12:30:00 DVSC - Zalaegerszegx;