NB I

Furcsák a keleti rangadó szorzói! - ez a hét tutija?

  • varin

Idegenben a Debrecenre fogadni nagyon bátor dolog, de ezek a szorzók is érdekesek.

Kisvárda-Debrecen mérkőzéssel kezdődik meg az OTP Bank Liga válogatott szünet utáni fordulójának szombati játéknapja. A hajdúságiak idegenben is favoritnak számítanak, amely több aspektusból is érdekes lehet. Lássuk, mi várható Szabolcsban.

4206663

Kezdjük azzal, hogy a DVSC-re jelenleg 2.40 körüli szorzón fogadhatunk a Tippmixprón, amelyet mi egyértelműen magasabbnak érzünk a reálisnál. Feczkó Tamás csapata tavasszal mindössze 6 pontot szerzett 8 meccsen, a vonal pedig így 9 pontra van Lucaséktól. Az eredmények mellett a játékkal is komoly gond van, Kecskeméten és a Hungária körúton is lőtt gólt ugyan a gárda, esélye mégsem volt sok a pontszerzésre. Többen ráadásul a válogatottakkal tartottak, így például Camaj vagy Ilievski aligha lehet túlságosan kipihent.

8 fordulóval a vége előtt egyértelmű a helyzet, a Várdának mindenhol, mindenkit meg kell vernie, és még így sem lenne biztos a bennmaradása.

Olyannyira, hogy Révész Attila, a klub első embere már lemondott az NB I-ről. Az nb1.hu-nak adott nyilatkozatában gyakorlatilag elfogadta a kiesést, kiemelve, hogy innentől akkor jöhetnek a magyar fiatalok.

Én már úgy készülök, hogy a következő szezonra egy NB II-es alapot kell kialakítanunk. Már tárgyaltam a játékosok nagy részével. A következő időszakban, nagy valószínűséggel azok fognak helyet kapni a csapatban, akik a következő szezonban is nálunk képzelik el a pályafutásukat.

 

Debrecenben egy fokkal vagy inkább sokkal jobb a helyzet. Egyrészt a kulcsjátékosok közül csak Meldin Dreskovics ment válogatott szünetre, másrészt a csapat gyengébb szériája is megszakadt a Zalaegerszeg ellen két héttel ezelőtt. Bár akadtak győzelmek tavasszal is, a ZTE elleni ötös kicsit visszaadhatta a Loki-játékosok önbizalmát.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A kékek ellen Ojediran, Vajda és a duplázó Bárány Donát is szenzációsan játszott, rég látott parádés futballt mutatott be nekik köszönhetően Szrdjan Blagojevics csapata. 

A Loki tehát favoritként utazik a Várkerti Stadionba, de azért ne felejtsük el,

a debreceniek holtversenyben a 3. legkevesebb pontot szerezték vendégként, mindössze 11-et.

Augusztusban Debrecenben 4-1-re nyert a Loki, míg decemberben Szabolcsban nem esett gól. Most viszont muszáj lesz a Kisvárdának támadásban is nagyot villantania, márpedig a dolgok ezen része annyira nem ment rosszul, hiszen utolsó 11 meccséből 9-szer betalált a Várda - még ha többségében csak egyszer, akkor is.

Debrecenben a dobogóért, Kisvárdán a csodával felérő bennmaradásért küzdenek, ez pedig azt mondatja velünk, a döntetlen mindkét csapat számára csalódással ér fel. Révész nyilatkozata pedig minket egyértelműen a Loki győzelme felé lök, egy csapat helyzetéről mindet elmond, ha az első embere már feladta a küzdelmet.

Ezen kívül mi gólszámos fogadásokra megyünk rá a meccsen és a második félidőben is. De gólt lövetünk Báránnyal is, akiről hatalmas teher hullhatott le a legutóbbi fordulóban, a Tippmixpro által kínált @3.50-ért pedig most is bízunk a center találatában.

{"headTitle":"Kisvárda-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-30 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen -0.25","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"2,25 gól felett","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"2. félidő 1.5 gól felett","odds":"2.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bárány Donát gólt szerez","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206663] 2024-03-30 14:30:00 Varda SE - DVSCx;