NB I

Ilyen botrányos edzőváltás után, ilyen oddson ez a tipp kihagyhatatlan?

Igazán "magyaros", ami Miskolcon történt csütörtök este, így viszont erősnek tűnik ötletünk a keleti rangadóra.

Óriási várakozás övezi a hétvégét, amikor is Debrecenbe a Diósgyőr látogat, vagyis keleti rangadót rendeznek a Nagyerdőben. A hangulatra aligha lesz majd panasz, ráadásul a két szurkolótábor is jóban van egymással, így már csak jó futball kéne a pályán, és mindenki elégedett lehetne. Legalábbis így lett volna, ha nem jön el a miskolciak életében a szerda este.

4206616

70 órával ugyanis a debreceni kezdő sípszó előtt Szergej Kuznyecovot, a Diósgyőr mesterét menesztették pozíciójából, egy igazán "bullshit" közleménnyel fűszerezve. Mint az a diósgyőriek hivatalos oldalán olvasható, Kuznyecov "letért a közös útról", nem hagyva más választást a vezetőségnek.

Egyhamar valószínűleg nem tudjuk majd meg, mi is történt az NB II-ből a csapatot élvonalba vezető Kuznyecov és dr. Magyar Mátyás tulajdonos között, de ha van vészjósló jel a miskolciaknak, az ez. Ugyan a pályán nem Kuznyecov futballozik majd, ne felejtsük el, hogy a teljes felkészülést vele csinálta végig a DVTK, ahogyan nyilván az igazolásokba is vastagon beleszólt a tréner.

Ilyen előjelek mellett elutazni az egyre erősebb és egységesebb Debrecenhez, nagyon aggasztó lehet a vendégekre nézve, nekünk viszont egy kiváló lehetőség a fogadásra.

 

Ráadásul a nemzetközi fogadóirodáknál átlagosan már csak 1.82 körül rakható a hazai siker, így a Tippmixprónál több, mint egy tizeddel magasabb oddson tehetjük a Loki sikerét.

 

Bár a debreceniek szezonvégi formája nem volt éppen acélos, Szrdjan Blagojevicséknél télen kinyílt a pénzcsap, és rekordösszegért szerződtették Szuhodovszki Somát, aki a Kecskemét játékosaként már a magyar válogatottban is bemutatkozott. Jorgo Pellumbi albán válogatottként a védelembe érkezett, míg Thor Úlfarsson a gólokért lesz felelős, a szintén nemrég bejelentett Kocsis Dominik pedig valószínűleg még kap nagyobb szerepet hétvégén.

Bár szeptemberben egy remekül játszó Diósgyőr még otthon tartotta a pontokat, azért a borsodiak nem győzni járnak a Hajdúságba. A két csapat utolsó 19 debreceni meccse ugyanis így néz ki: 3-1, 4-0, 2-1, 2-0, 1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 3-0, 3-1, 1-0, 1-0, 4-2, 4-0, 2-0, 5-2, 5-0, 2-1, 3-1 - vagyis a Diósgyőr 2008 óta pontot sem szerzett a Loki otthonában.

Ha nem lenne a Kuznyecov-faktor, akkor sem lenne rossz ez a szorzó a hazai sikerre, de egy ilyen tényező mellett, egy ilyen remek szorzót már nem tudunk elengedni.

{"headTitle":"Debrecen-Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-02-03 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206616] 2024-02-03 17:30:00 DVSC - Diósgyőrx;