NB I

Meglepő tippjeink vannak a Loki-Kövesdre

Az életben maradásért játszik a Mezőkövesd, amely egy tartalékos, hitehagyott Loki ellen vendégszerepel.

A Ferencváros elleni kupamérkőzést szerda este 10 óra körül fújták le, szombaton 12 óra 30 perckor pedig már Debrecen-Mezőkövesd mérkőzést rendeznek. Dzsudzsákék tehát 120 perc futball után pihenhetnek körülbelül 50 órát, ami meccsdöntő tényező is lehet, hiába a sereghajtó látogat a Nagyerdőbe. Lássunk néhány tippet a Tippmixpro kínálatából!

4206655

Persze senkit sem érdekelne ez a mostoha tényező, ha a Loki képes kihasználni 75 percnyi emberelőnyét a Fradi ellen és továbbjut. Ám így most a Hajdúságban minden fájhat, hiszen a Loki kezében volt a továbbjutás, ennél nagyobb esélyt nem kaphattak volna Szrdjan Blagojevics tanítványai. Így viszont óriási kérdés, kiket tud majd pályára küldeni a szerb mester, hiszen a keret magja azért nem a 20 éves fiatalokból áll.

>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<

Ha csak a mezőnyjátékosokat nézzük, Ferenczi, Lagator és Dzsudzsák Balázs is 120 percet futballozott, de Bárány lábában is majdnem ott van a teljes meccs, miként a megsérülő Pellumbi helyére beálló Romancsuk vagy Dreskovics is túlórázott. 50 óra elteltével rájuk aligha számíthat majd Blagojevics, így viszont elfogyott a csapat.

Szinte biztosan az olyan, kevesebb játéklehetőséget kapó futballisták kell majd bizonyítsanak, mint Bódi Ádám, Vajda Botond, Batai Tamás vagy Tuboly Máté, míg a középpálya megszilárdítása Ojediran feladata lehet.

A hazaiak motivációját aligha várjuk tehát magas szintre, bár elviekben a 4. hely is érhet nemzetközi kupaindulást, amely csak 2 egységre van a hajdúságiaktól. Ugyanakkor alighanem kb. 2000 néző lesz kint, ők sem lesznek éppen a legjobb hangulatban, de ez teljesen érthető, szóval az elszántság és a futballkedv igen vegyes lehet majd.

Persze kellemes problémák ezek a mezőkövesdi állapothoz képest. Kuttor Attila menesztése sem oldotta meg a problémákat, hiszen a borsodiak a Kisvárda és az MTK ellen is kikaptak, innen pedig nem látszódik a visszaút. A Kövesd egyébként is csak egy bajnokit tudott otthonától távol megnyerni és július végén is egy tartalékos Debrecen győzte le Drazicékat 3-1-re.

Ugyanakkor itt már nincs hova óvatoskodni, a Kövesdnek támadnia kell és gólt szerezni. Ezeken a meccseken már kevés az 1 pont Milan Milanovicséknak, így bátor vendégcsapatot sejtünk. Ha a tartalékos Loki ellen sem tud gólt szerezni a Kövesd, megérdemli a kiesést...


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt @2.02

Tipp #2: Mezőkövesd +1.0 @1.88

Tipp #3: Mezőkövesd 1.5 gól felett @4.10

MEGJÁTSZOM A TIPPET

Fogadási határidő: március 02. 12:30

[4206655] 2024-03-02 12:30:00 DVSC - Mezőkövesd Zsóryx;