NB I

Ilyen oddson egyértelmű a tippünk a Paks-Lokira

  • varin

A formák ellentétesek, a két csapat utolsó öt meccse pedig négy ízben is hazai sikert hozott.

A tavalyi bronzérmes és az idei bajnokesélyes találkozik egymással vasárnap este, de jelenleg azért nem véletlenül van a Debrecen és a Paks között 17 pont utóbbi javára. A tolnai mérkőzés favoritja Bognár György csapata, amely látszólag nem tett le céljáról, hogy az utolsó pillanatig megszorongassa a Ferencvárost. Érdemes vajon behúzni a zöld-fehérek sikerét?

4206651

Egyre rosszabb kezd lenni a helyzet Debrecenben, ahol az extrán fájdalmas kupakiesést egy bajnoki kudarc is követte. Noha kétségtelenül kevés pihenője volt a Lokinak a Fradi elleni, hosszabbításos csörtét követően, azért a sereghajtó Mezőkövesdtől otthon kikapni nem illik. Joggal hangzott így fel a "nem túl jó" rigmus egy kevésbé ékes verziója a hajdúsági szurkolók torkából.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Furcsa módon Debrecenben most egy ferencvárosi (esetleg paksi) kupagyőzelem tűnik legjobb verziónak, hiszen ekkor a 4. helyezett is kupainduló lenne, ettől pedig csak 3 pont választja el Dzsudzsákékat. Egy biztos, nagyon össze kell szednie magát a Lokinak, ez a 2024-es év ugyanis eddig nem a sikerekről szól.

Nagy kérdés ismét a Loki kezdőcsapata, mert bár alighanem Dzsudzsákék visszatérnek az együttesbe, továbbra is nagy kérdés, hogy ki rúg majd gólt, a piros-fehérek neve mellett ugyanis mindössze három találat van az utolsó öt találkozón.

DVSC#hungary-debrecen#10

Ezzel szemben Pakson nincsenek ilyen gondok. Bár idén messze nem azt a Bognár-csapatot látjuk, amelyiket megszoktuk, az idei gárdának óriási erőssége, hogy képes 1-0-ra, 2-0-ra lehozni meccseit, ahogyan az utolsó négy bajnoki győzelme is mind ilyen arányú volt. Bár az MTK ellen nem játszottak jól Windeckerék, a 3 pont ismét nagyon sokat ér, főleg úgy, hogy Szappanos Péterre továbbra sem számíthat a mester sérülés miatt.

Minket őszintén szólva meglepett a Paks szorzója, amelyet 2 alá vártunk volna. Idén a tolnaiak hét meccsükből hatot megnyertek, míg a Loki gépezete láthatóan akadozik. A hazai pályán 9-1-1-es mérleggel bíró Paks és az idegenben 2-4-5-öt produkáló Loki között jelenleg nagy a különbség.

Behúzzuk tehát a Paks nyeretését, bár kicsit óvatosabb hendikeppel, így döntetlen esetén is visszakapnánk a feltett tét felét. Második tippünk pedig Könyves Norbert gólja, aki ebben a paksi csapatban nem ritkán egyedüli éket játszik. A korábbi Loki-játékos idén 21 meccsen 10 gólt jegyez, egyet pedig ezek közül éppen a szeptemberi 2-0 alkalmával ért el a hajdúságiak ellen. Látva ezt, és tudva, hogy akár ő is lőhet büntetőt (főleg Windecker és Mezei hiányában), jó ötletnek tűnik 4 feletti szorzón meglövetni.

{"headTitle":"Paks-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-10 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paks -0.25","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Könyves Norbert gólt szerez","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206651] 2024-03-10 13:00:00 Paksi SE - DVSCx;