NB I

Spéci ötletekkel nyernénk a Loki újabb idegenbeli meccsén

Élmezőny vagy középszerűség - ez lehet a kérdés a Loki számára az MTK elleni rangadón.

MTK-Debrecen mérkőzéssel kezdődik meg az OTP Bank Liga szombati játéknapja, az oddsok alapján pedig a tavalyi bronzérmes a favorit. Ám így volt ez, amikor augusztusban a kék-fehérek elvették a DVSC veretlenségét a Nagyerdőben, ráadásul a két csapat között most is csak 3 pont a differencia a Loki javára. Lássuk, mi is várható ezúttal a VIII. kerületben.

Az idegenbeli menetelés második állomása sem volt teljes mértékben sikertelen a Loki számára, bár azért Kisvárdán a 0-0 nem is dicsőségkeltő eredmény. A játék ráadásul botrányos volt a Debrecentől, teljesen veszélytelenül és elképzelés nélkül futballoztak Dzsudzsákák Kisvárdán, így tényleg csak annak örülhettek, hogy megőrizték veretlen szériájukat egy újabb meccsen.

Bár az MTK vendégeként a döntetlen kevésbé lenne rossz eredmény, mint Szabolcsban, azért ha Szrdjan Blagojevics fiai hasonlóan szép eredményt akarnak elérni, mint tavaly, az ilyen könnyebbnek számító idegenbeli meccseket meg kell nyerniük. Ehhez pedig végig fókuszáltan kell futballoznia a hajdúságiaknak.

"Olyan ellenféllel állunk szemben, amelytől itthon kikaptunk, így mindent meg kell tennünk a győzelemért. Úgy gondolom, hogy a három pontot Debrecenben ajándékba adtuk az MTK-nak, amely kihasználta a hibáinkat. Most viszont jobban kell teljesítenünk, ha nyerni akarunk. Egy nagyon szervezett csapat ellen fogunk pályára lépni. Jól építik fel a támadásaikat, kiszámíthatatlanok, és azt is tudjuk, hogy milyen csekély a különbség a csapatok között a magyar bajnokságban. Éppen ezért nagyon komoly hozzáállásra van szükség, teljes koncentrációra, valamint nagyon jó teljesítményre, ha három ponttal szeretnénk hazatérni" - nyilatkozta a szerb mester, akit legutóbb az orosz élvonalbeli Szocsival hoztak össze.

Augusztus végén kifejezetten jól játszott az MTK Debrecenben, és most is úgy érkezik erre a találkozóra, hogy az utolsó négy meccsén 7 pontot szerzett. Bár Kecskeméten némi szerencsével nyertek Horváth Dávid tanítványai, a hátsó hármas gyengélkedése miatt úgy tűnik, kiesési gondjai nem lesznek a kék-fehéreknek.

Kattints és kaszálj a legjobb tippekkel most közel féláron!

 

💲💲💲 >>> KATTINTS IDE ÉS KASZÁLJ A LEGJOBB TIPPMIXPRÓS TIPPEKKEL AKCIÓSAN <<< 💲💲💲

 

Eléggé háromesélyesnek tűnik ez a meccs, a Loki vegyes idegenbeli teljesítménye és az, hogy az MTK újoncként is bárkire veszélyt tud jelenteni, minket kicsit elbizonytalanít a favoritot és a tippeket illetően is.

Elsőként behúzzuk 4,5-es határon a lap overt, ami csábítóan alacsony line. Ebben a farkasordító hidegben 1-1 elkésett becsúszás előfordulhat, az 5 sárga pedig nem egy túl nagy kérés az OTP Bank Ligában.

Második ötletünk pedig a szögletekre vonatkozik, itt a vendégeket támogatjuk. Mivel a meccs nálunk inkább 1x felé hajlik, így kezdeményezőbb Lokit várunk a meccs nagy részében. Idegenben közel 6-os átlaggal futnak Dzsudzsákék, ahogyan Kisvárdán is összejött 9 sarokrúgás. Eggyel most is verik majd ebben a kategóriában a kék-fehéreket.

 


✅ Tipp #1: 4,5 lap felett @ 1.86
 

✅ Tipp #1: Legtöbb szöglet: Debrecen @ 1.97

 

Fogadási határidő: december 9. 13:15