Nemzetközi foci

Triplázós kombit hozunk az EL- és KL-meccsekből

Három meccs, közel hármas szorzót raktunk össze a csütörtöki játéknapra.

Csütörtökön 8-8 találkozót rendeznek az Európa Ligában illetve a Konferencia Ligában. A legjobb meccsekről külön felvezető készült, most pedig a Braga-Qarabag, a Young Boys-Sporting és az Ajax-Molde találkozókat nézzük meg.

Braga-Qarabag > Braga nyer @1.45

A Qarabag kisebb bravúrral élte meg a kupatavaszt az EL-ben, hiszen többek közt a Molde és a Hacken gárdáját utasította maga mögé. Az örmények hazai pályán mindig veszélyesek, de idegenben azért jóval sebezhetőbbek. A Bragának a Napoli, Real Madrid duó mellett sok esélye nem maradt, de az Európa Ligában azért egy-két kört mehet a portugál negyedik. 

A Qarabagnak hazai porondon nincs kihívója, óriási fölénnyel vezeti a hazai pontvadászatot. Természetesen nem lehet egy lapon említeni a Bragát az örmény riválisokkal, látva a portugálok minőségbeli fölényét, valamint a hazai pálya előnyét, behúzhatja az első meccset a portugál csapat.

 

Young Boys-Sporting > Sporting vagy döntetlen @1.29

Egy másik portugál gárdával, a Sportinggal megyünk tovább. A bombaformában levő lisszaboniak vesztett pontok tekintetében vezetik a portugál bajnokságot, 20 meccsből mindössze hárman nem jött össze a győzelem, ráadásul a legutóbbi hét bajnokiját megnyerte, ezeken pedig 30 (!) gólt lőve. A Young Boys a BL-ből pottyant ki, a zvezdát felülmúlva, a Manchester City és a Lipcse ellen nem volt esélye a pontszerzésre sem.  

Itt is akkora minőségbeli különbség van a felek között, hogy már az első találkozón kijöjjön, döntetlen vagy Sporting opció biztonsági tippnek ígérkezik.

 

Ajax-Bodö/Glimt > Mindkét csapat betalál @1.56

Katasztrofálisan indult az Ajax szezonja, így a honi bajnokságban természetesen a komoly célokért már nem küzdhet az amszterdami együttes, de az ötödik helyig legalább előrejött az Eredivisiében. A védekezés továbbra is pocsék, legutóbb novemberben (!) volt, hogy le tudott hozni kapott gól nélkül egy találkozót John van ’t Schip együttese, aki október óta irányítja a gárdát. 

Jó tippnek tűnik ismét meglövetni mindkét gárdát, hiszen a Bodö/Glimt norvég bajnokként ugyan szünetel a bajnokság, a felkészülési meccsek alapján egy gólra jó lehet a lyukas amszterdami védelemmel szemben.

 


✅ Tipp: A három tipp kombinálva @2.89

Fogadási határidő: február 15. 18:45