Bajnokok Ligája

Ez az Oddsrakéta tényleg bomba!

Jóval a piaci átlag felett fogadhatunk a Tippmixprón arra a kombira, hogy kedden továbbjut a két favorit.

Real Sociedad-PSG és Bayern München-Lazio találkozókkal folytatódik kedden a Bajnokok Ligája. A két nyolcaddöntős párosításban meglehetősen egyértelműek a továbbjutási esélyek a fogadóirodák szerint, hiszen a kétgólos előnyben lévő PSG-re 1.15-ös, az egygólos hátrányban lévő Bayern Münchenre pedig 1.35-ös átlagszorzókon lehet fogadni a továbbjutó piacokon.

Ez utóbbi oddsszabás kissé érdekesnek tűnik, tekintve a bajorok körül kialakult helyzetet, ahogy a mérkőzés beharangozójában pedig fogalmaztunk, mi egyáltalán nem írnák le a Laziót sem.

 

🚀Ez az Oddsrakéta tényleg bomba! 🚀

A Tippmixpro keddi Oddsrakétája viszont kifejezetten izgalmasnak tűnik. Arról, hogy pontosan mi is ez a promóció, arról itt olvashatsz bővebben, röviden legyen elég annyi, hogy ez a felturbózott szorzó az adott játéknap valamilyen eseményre.

Ezúttal a Bayern München és a PSG együttes továbbjutását lehet megtenni akciósan, egészen pontosan kereken 2.00-es szorzóért kínálják ezt a kimenetelt.

Hogy ez mekkora ajándék, azt döntse el mindenki maga, de a piaci átlag erre a két kimenetelre összesítve nagyjából 1.55 körüli szorzón mozog!

 

 

{"headTitle":"🚀Bajnokok Ligája - Oddsrakéta 🚀","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern München + PSG továbbjut ","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ