Bundesliga

Folytatja a menetelést a Stuttgart?

Címkék:

A Glabach elleni meccsen favoritok a svábok, de a sok hiányzó miatt szoros meccsere számítunk.

A Bundesliga 17. fordulóját egy elég erős párosítás, a Borussia Mönchengladbach-VfB Stuttgart zárja. Papíron a szezon egyik legnagyobb meglepetését hozó, a folytatást dobogós helyről váró vendégek az esélyesebbek, a fogadók pedig tovább nyomták lefele az alapból 2-szerest sem elérő "V"-t, ám lehet, hogy sokan nem számolnak azzal, hogy kulcsemberek hiányoznak majd az év első bajnokiján.

A Stuttgart ászai közül Hiroki Ito, Woo-yeong Jeong, Silas és a bajnokságban már 17 gólnál járó Guirassy sem elérhető válogatott szereplés miatt!

Mellettük Nikolas Nartey biztosan, a térdproblémákkal küzdő Lilian Egloff pedig várhatóan kiüli a találkozót. A hazai oldalon Itakura utazott el az Ázsia Kupára, Omlinnak a vállával vannak gondjai, a már 15 bajnokit végig játszó osztrák bekk, Wöber pedig eltiltását tölti.
 

Mire érdemes fogadni?
 

Új év, új remények, gondolhatják a Csikók szurkolói, hiszen a 12. helyen tengődő kedvenceik eddig 16 BuLi-meccsből mindössze négyet tudtak megnyerni. A Gladbach ellenben élen jár az előnyből elveszített pontok viszonylatában, már 17 egységet sikerült így kiengedni a kezeik közül. Érdekesség, ha ezeket az egységeket nem bukja el a csapat, akkor most a harmadik helyen álló Stuttgarttal holtversenyben állhatna.

A sportban persze nincsen "ha", ami viszont szintén tény, hogy a Borussia utóbbi 11 bajnokiján mindig 2.5 fölötti gólszám született. Ha ehhez hozzátesszük, hogy az utóbbi 8/7 VfB elleni összecsapáson is legalább három találat esett, a BTS pedig 8/8-szor jött, akkor már érthető is lesz, miért az alábbi tippet vesszük ki a találkozóra.


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + 2.5 gól fölött @1.70

Fogadási határidő: január 14. 17:30