Bundesliga

Adja magát ez a tipp a Bayern-Gladbach bajnokin

Az eddigi fordulók során 147 gól esett a felek meccsein, jó eséllyel ezúttal is kinyílik a gólcsap.

A német labdarúgó élvonal 20. körében a Bayern München egyik mumusát, azaz a Borussia Mönchengladbach-ot fogadja. Az oddsmestereket nem igazán hatja meg, hogy eléggé döcög mostanság a müncheniek szekere, így ezúttal is bébiszorzót kapunk a hazaira. Mi ezt hagyjuk is és inkább a gólszámmal kacérkodunk, nem véletlenül.

A fő érv emellett, hogy a Bayern a tabellán ugyan csak a második, de élen jár abban a viszonylatban, hogy már 74 gól esett a meccsein az idény során. Ilyen szempontból a Gladbach a második, a Csikóknál ez a szám egyel kevesebb, azaz 73, tehát szurkolóik annak ellenére nem unatkoztak nagyon, hogy a teljesítmény azért messze van a tökéletestől. A H2H összecsapásaikon is rendre jött az over, az utóbbi 5/4-szer legalább három találat esett, a Borussia pedig többször is megviccelte a rekordbajnokot.

Tudtad? A tabellán 47 ponttal második Bayern tavaly 19 kör után csak 40 egységgel állt, de végül akkor is bezsebelte a Salátástálat!

Aki követi a Tuchel-csapatot, az viszont láthatta, hogy hiába jött két győzelem a Werder elleni sokkoló vereséget követően, a mutatott játék enyhén szólva sem lehengerlő. Az Union elleni kínkeserves 1-0 és az Augsburg otthonában aratott 3-2-es sikernél sem tűnt túl élesnek a Bayern, amelyet mondjuk komoly sérülthullám is sújt.

Laimer és Kimmich mellé csatlakozott immár a térdével bajlódó francia szélső, Coman is, de Gnabry és Upamecano sem bevethető, Kim pedig az Ázsia Kupára utazott el. A lyukakat friss igazolással próbálja foltozni a vezérkar, érkezett már a 23 találatnál járó Kane egykori csapattársa, Dier, csatlakozott a Galataától Boey, a legfrissebb érkező pedig a szép jövő előtt álló Bryan Zaragoza. A vendégeknél közel sem ennyire drámai a helyzet, Itakura és Omlin viszont biztosan nem lép pályára, Herrmann pedig még kérdéses.
 

Mire érdemes fogadni?
 

Gerardo Seoane csapata sem váltotta meg idén a világot, sőt joggal mondhatjuk, hogy a várakozásoktól is bőven elmarad a teljesítménye. A Csikók csak a 12. helyen várják a folytatást, amiben viszont bízhatnak, hogy a bajorok ellen jellemzően jól megy nekik, az utóbbi hat egymás elleni meccsből csak egyet veszítettek el. Pléa és társai egy héttel korábban a listavezető Leverkusen otthonából is pontot raboltak és ugyan erre kevés az esély Münchenben, a "H"-ra kiszabott szorzóval mégsem szimpatizálunk.

Mindent összevetve az alábbi tippet érezzük játszhatónak, lüktető, fordulatos 90 percet várunk, de akár három góllal is beérjük. Aki játékos fogadásokkal kacérkodik, annak Müllert ajánlanánk még a figyelmébe, hiszen a bőrnadrágosok legendája az 500. győzelmére készül a Bayern mezében, ez pedig extra löketet adhat neki, de a társak is intenzívebben kereshetik majd a labdákkal emiatt.


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + 2.5 gól felett @ 1.88

Fogadási határidő: február 03. 15:30