Bundesliga

Bő triplázót húzunk a Leverkusen bajnokijára

Az éllovas gyógyszergyáriak a hátsó régióhoz tartozó, ugyanakkor jó formában lévő Bochumot fogadják.

Szerdán este lép pályára a német bajnokság listavezetője a Bundesliga 16. fordulójában, avagy a Leverkusen a Bochum csapatát fogadja. Az oddmesterek tükörsima meccsre számítanak, a "H"-t ugyanis átlagosan mindössze 1.20-szoros szorzó alatt mérik.

Csapathírek

A leverkuseniek továbbra is jó formában vannak, a stuttgarti döntetlent követően kétszer is nyerni tudtak. Az Európa Ligában 5-1-re nyomták le a Moldét, így százszázalékos mérleggel nyerték meg csoportjukat, míg a bajnokságban, vasárnap, 3-0-ra verték a Frankfurtot szintén a BayArénában. Az utóbbi sikernek köszönhetően a gyógyszergyáriak továbbra is vezetik a bajnokságot, méghozzá négy ponttal az eggyel kevesebb meccset megvívó Bayern Münchennel szemben.

Xabi Alonsóék egészen parádés szezont futnak, idén még nem kaptak ki (!) valamennyi sorozatban állnak, a Bundesligát pedig ugye vezetik. Hiányzók terén is jól állnak, biztosan csak a sérült Arthur, valamint a hétvégén ötödik sárgáját begyűjtő, így eltiltott Palacios nem áll a spanyol tréner rendelkezésére szerda este.

Ami a vendégeket illeti, a Bochum is feljövőben van, ugyanis az utolsó hét tétmeccséből mindössze egyet bukott el, másfél hete 3-1-es vereséget szenvedett a Hoffenheim otthonában. Hétvégén ugyanakkor sikerült javítania, a Bajnokok Ligájában idén a csoportkörben szereplő Union Berlint küldte haza sima 3-0-val.

Az utóbbi hetek jó formájának köszönhetően a kék-fehérek elkerültek a kiesőzónából, sőt egészen a 13. helyig jöttek fel, s hat pontot vernek a 16., osztályozós pozícióban lévő Kölnre.

Thomas Letsch mesternek ráadásul egyre kevesebb a hiányzója is, biztosan már csak a sérült Ordets, valamint az eltiltott Stöger (Palacios hasonlóan ő is kisárgázta magát a hétvégén) marad ki, míg Masovic és Hofmann szereplése kérdéses.

Mire érdemes fogadni?

A felek utolsó egymás elleni meccsét, május végén, a Bochum nyerte meg 3-0-ra, aminek köszönhetően bennmaradt, míg a Leverkusennek már mindegy volt, veresége ellenére is a hatodik helyen zárt. A januári találkozójukat viszont a gyógyszergyáriak 2-0-ra húzták be otthoni környezetükben.

A 'Kusen sikere most abszolút nem volna meglepő, sőt az volna a meglepetés, ha a piros-feketék nem gyűjtenék be a három pontot hazai pályán. Ugyanakkor a Bochum jó passzban utazhat a BayArénába, ráadásul teher nélkül léphet pályára, avagy a felek akár egy remek, gólgazdag mérkőzést is összehozhatnak.

Így pedig egy fogadáskészítős, bő triplázós tippet néztünk ki a felek találkozójára. A "H"-t elvisszük, amit a több, mint 3,5 találattal, valamint a mindkét csapat szerez gólt opciókkal srófoljuk feljebb. Szerintünk ugyanis az előjelek alapján egy 3-1-es (@9.75) vagy 4-1-es (@12.50) eredmény van benne leginkább a pakliban.


✅ Tipp #1: Leverkusen nyer + Több, mint 3,5 gól + Mindkét csapat szerez gólt @3.15

Fogadási határidő: december 20. 20:30