Spanyol foci

Ennyit nyerhetsz, ha összejön az El Clásico álomdöntő

A Real Madridra nehezebb feladat vár, a Barcának pedig simán kéne venni a Szuperkupa-elődöntőt.

Kedden és szerdán kerül sor a 2024-es Supercopa de Espana, azaz Spanyol Szuperkupa elődöntőire. Ez lesz a 40. alkalom, hogy kiosztják a trófeát, a címvédő és egyben rekordbajnok pedig nem más, mint a 14-szeres győztes Barcelona.

A négy csapatos formátumban a La Liga és a Copa del Rey első és második helyezettje méri össze a tudását, ezúttal az első elődöntőben Real Madrid-Atlético Madrid, míg a másodikban Barcelona-Osasuna csörtét rendeznek. A találkozók a szúd-arábiai Rijádban kerülnek megrendezésre és az oddsok alapján idén is összejöhet az álomdöntő, azaz az El Clásico. A keddi meccset már kiveséztük korábbi cikkünkben, ahogyan természetesen a Barca elődöntőjével is jelentkezünk majd tippel ellátott anyagban.

Ezúttal mindössze azt szerettük volna feltérképezni, hogy mennyit is fizet, ha már az év első hónapjában megkapnánk az első Real-Barcát. A két spanyol óriás szimpatizánsainak és a semleges nézőknek is remek hír lehet, hogy mindkét együttes favorit a továbbjutásra, noha a Blancókra lényegesen nehezebb 90 perc vár a városi rivális ellen. A katalánok viszont négy meccses nyerő szériában vannak az Osasuna ellen, amelytől három és fél éve nem szenvedtek vereséget, így az 1.20-as továbbjutási odds aligha meglepő.

Amennyiben pedig a Real Madrid és a Barcelona is bejut a szuperkupa-fináléba, akkor 1.95-szörös megtérülést könyvelhetnénk el.

✅ Spanyol Szuperkupa:

Real Madrid jut tovább @1.63
Barcelona jut tovább @1.20

kombi odds: @1.95

Fogadási határidő: január 10. 20:00