Serie A

Lendületben marad a Milan? - bátor tippek a bajnok meccsére

  • varin

Jó formában az újonc is, így remek meccs lehet Berlusconi jelenlegi és volt csapata között.

Igazi rangadó nélkül rendezik meg a Serie A 23. fordulóját, így a nem sok érdekes meccsből mi talán a legizgalmasabbat választottuk ki. A Monza-Milan randevú már csak Silvio Berlusconi és Adriano Galliani személye miatt is izgalmas lehet. Lássunk néhány érdekes tippet a szombat délutáni 90 percre.

3919262

Ami kicsit meglepő módon szinte nem is bír semmilyen téttel a Monza számára. Persze az még eldöntésre vár, hogy a 7. és a 15. hely között hol végez az újonc, így még nemzetközi kupaszereplés is lehet az év végén, de kiesésről már aligha lehet szó. A gyenge rajt után nagyon bejött az edzőváltás, Raffaele Palladinóval szárnyal a csapat, bebizonyítva azt, amit szezon előtt is pedzegettünk, vagyis hogy a legjobb friss érkező a Monza lesz.

A korábbi olasz válogatott játékos szerencséje, hogy egész évben alig van sérültje, ezúttal is gyakorlatilag ugyanaz a kezdő várható, mint amely Bolognából is elhozta a pontokat. Egyébiránt furcsa széria, hogy a gárda az utolsó három idegenbeli bajnokiját megnyerte, hazai pályán viszont november közepe óta nyeretlen - így csak eggyel szerzett több egységet a U-Power Stadionban, mint otthonától távol.

A vendégeknél is jó lehet most a hangulat, no nem az egész év statisztikáját nézve. A botrányos január után éledezik a Milan, előbb a Torinót, majd a BL-ben a Tottenhamet sikerült 1-0-ra legyőzni, utóbbi pedig óriási fegyvertény a gárda jelenlegi helyzetében. Ha ez nem adja vissza a hitet az iparvárosiakban, akkor semmi - gondolhatják joggal a fanatikusok. A Milan minimális célja egyértelmű: jövőre is a BL-ben kell indulni, ami a 2. és 6. hely között lévő 5 pont miatt extrém kiélezett lehet.

Itt sem várható változtatás a hétközi meccshez képest, a kezdőben ragadhat a remekül futballozó Thiaw, illetve a győztes gólt szerző Brahim Díaz is - friss hír, hogy őt egyébként szeretné megtartani a Real Madrid, így nem biztos, hogy jövőre is számolhat vele Pioli. Ami újdonság lehet, az viszont Zlatan Ibrahimovic, aki végre akár pályára is léphet.

Zlatan jelenléte a szurkolók szerint önmagában óriási fegyvertény, példát mutat a fiataloknak és motivál, ha arra van szükség.

Fogadási szempontból nem könnyű meccs, nem várjuk, hogy megismétlődik az őszi gólgála, amikor is 4-1-re nyert otthon a Milan. A sormintába ismét illene egy 1-0-s milánói siker, nálunk ez is a favorit végeredmény, így első tippünket erre építettük. Második ötletünk pedig arra vonatkozik, hogy a Milan legalább 20 percig vezet majd a meccsen, ez eléggé barátságos határnak tűnik, ha a vendégek sikerét várjuk.

{"headTitle":"Monza-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-02-18 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"A Milan 0-ra nyer","odds":"3.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Két gól után az eredmény: 0-2","odds":"3.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Milan több, mint 19.5 percig vezet a meccsen","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3919262] 2023-02-18 18:00:00 Monza - AC Milanx;