Serie A

Kőkemény meccs lehet a Juve-Lazio - íme tippjeink

  • varin

Idén még nem is nagyon volt annyira magas pozícióban a Juventus, mint most, de azért óvatosak vagyunk.

Az elmúlt két Juve-meccs felvezetőjében azt írtuk, amennyiben nem szerez legalább 7-9 pontot az Öreg Hölgy a vb előtt, Allegri állása komoly veszélybe kerül. Nos, mostanra az egységek kétharmada összegyűlt, ráadásul a riválisok is botladoznak, így talán most már egy vereségből sem lenne menesztés, mindenesetre egy újabb sikerrel nagyon szépen zárhatná le az idény ezen szakaszát a Juve.

3919203

Márpedig egy Lazio elleni győzelem rendkívül sokat érhet, hiszen ha minden a torinói tervek szerint alakul, a második helyen telelhetnek. Ez a szezonkezdet után óriási eredmény lenne és bár kéne hozzá a Milan botlása is, a siker mindenképpen dobogót érne. Ráadásul ne felejtsük el, a Sasok is küzdenek a BL-ért, valamint két sikerből érkeznek.

Mivel Vlahovics nem épült fel teljesen, Alex Sandro pedig eltiltatta magát, továbbra is kicsit szedett-vedett lesz Allegri kezdője. Az előzetes felállások így stilszerűen az ünnepekhez közeledve egy amolyan "ancelottis" karácsonyfa-alakzatot prognosztizálnak. Milik lehet az ék, mögötte Miretti, míg a 3-5-1-1 szerű felállásban Bremer, Bonucci és Danilo védekezhet.

És ha már szóba hoztuk a szerb támadót, Vlahovics és Chiesa is edzett már a kerettel, igaz, többnyire különmunkát végeztek, így arra esetleg van esély, hogy pár percet kapjanak, ha a szükség úgy hozza.

⭐️A foci-vb legjobb sportfogadás bónuszai ⭐️

A másik oldalon is a sztárcsatár volt a központi téma az elmúlt napokban, Ciro Immobile ugyanis felgyógyult. A Monza ellen már kapott is pár percet Sarritól, ám kezdeni még biztosan nem fog. A Sasok egyébként az utóbbi két meccsükön ismét védelmi erényeiket csillogtatták, hiszen a városi riválist és az újoncot is 1-0-ra verték.

A Laziónál maradhat a szokásos 4-3-3, Cancellierivel, Andersonnal és Pedróval a kezdőben, amely trió azért nem nevezhető a Seria A történetének legizmosabb hármasának.

A fogadóirodáknál favorit a Juve, és bizony a múltban azért jól is ment a Zebráknak a Sasok ellen, de nem biztos, hogy a 2 körüli szorzó helytálló.

Pikáns meccsre van kilátás, a tét is megvan, ráadásul Sarri a Juventus ellen bizonyíthatja, jobb sorsra érdemes edző, mint ahogyan elkönyvelték Torinóban. A mérkőzés játékvezetője Davide Massa lesz, és bár a két csapat nem játszik idén keményen, azért ezen a rangadón villoghatnak a lapok.

{"headTitle":"Juventus-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-11-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5,5 lap felett ","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lesz piros lap","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3919203] 2022-11-13 20:45:00 Juventus - Laziox;