Serie A

Újabb rangadón bizonyíthat az Inter

  • varin

Komoly kis csörtének ígérkezik az Inter-Atalanta rangadó. A milánói csapat újabb hatalmasat léphet a Scudetto felé.

Rangadót nyert hétvégén a Juventus, tette ráadásul mindezt pihenő Cristiano Ronaldóval, így hétfő este az Interen a sor. A milánóiak szintén rangadón bizonyíthatnak, hiszen a San Siróba az az Atalanta látogat, amely nem csak kiváló formában van, de kifejezetten mumusa is az Nerazzurrinak.

{"headTitle":"Inter-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Atalanta","odds":"3.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Az elmúlt években ugyanis alig-alig találunk Inter-sikert a két csapat csörtéi között, igaz, bergamói győzelem sincs sokkal több. Noha két gólerős csapatról beszélünk, a remik az elmúlt szezonokban legalább egyszer mindig képviseltették magukat, ahogyan novemberben is megosztoztak a pontokon a felek.

A tét persze mindkét csapat számára nagy, az Inter a bajnoki címért, az Atalanta pedig reálisan nézve a dobogó második fokáért áll harcban, a két fél között a különbség tíz egység, ami bergamói győzelemmel azért látótávolságra olvadhat.

Regisztrálj és nézd meg a profik tippjeit ingyenesen!

A hiányzók rubrikát is gyorsan kipipálhatjuk, szinte semmilyen probléma sincs egyik csapatnál sem, így az Internél a Lukaku-Martínez, az Atalantánál a Muriel-Zapata kettős kezdhet elől, akik szinte garantálják a gólparádét.

A milánóiak szakvezetője előrevetítette, nem fogunk unalmas 90 percet látni.

Az a csapat nyeri a hétfő esti rangadót, amely jobban teljesít majd támadásban.

"Ez egy elfogadott tény, erre kell figyelnie mindenkinek, ez a meccs nem a védekezésről szól majd. Gasperini szenzációs munkát végez a csapatnál, én pedig nagyon örülök, hogy egy ilyen erős, kemény Atalantával találkozhatunk."

Conte szót ejtett saját csapatáról is, hiszen az Inter nem akármilyen szezont fut és reális esélye van a bajnoki címre is. A szakvezető elmondta, nagyon büszke az eddigi sikerekre és már az előző szezon is remekül sikerült, de idén a további szintlépés a cél.

Ismerve a két csapat filozófiáját és nyerni akarását, egyértelműen az over felé érdemes kacsintgatnunk. Tény, hogy az elmúlt években ritkaság volt a gólgála a felek között, de ez a mostani Inter ugyanúgy képes futószalagon lőni a gólokat, ahogyan az Atalanta.

{"headTitle":"Inter-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3429067] 2021-03-08 20:45:00 Inter - Atalantax;