Serie A

Bátor tippünk van a Juve kötelezőjére

  • varin

A kötelező győzelmek a legnehezebbek, és ezt jól tudja a gyenge hetet produkáló Juventus is.

Juventus-Crotone mérkőzéssel zárul a Serie A aktuális fordulója, a hétfőre maradt találkozó elvileg országos 1-es kéne legyen, amelyet az oddsok is jeleznek. Az Öreg Hölgy számára azonban ezek a meccsek sem sima 3 pontok idén, ráadásul a sereghajtó Crotone idén már elcsent két pontot a Juvétól. Mire fogadjunk így...?

{"headTitle":"Juventus-Crotone","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"7.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Crotone","odds":"16.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Igencsak pocsék néhány napon van túl az Öreg Hölgy, amely a Scudettóba és a BL-szereplésbe is kerülhet. Pirlo fiai előbb Nápolyban kaptak ki 1-0-ra, majd a Porto ellen a BL-ben 2-1-re, amely még úgy is kínos eredmény, hogy Olaszországban lesz lehetősége javítani a zebracsíkos csapatnak. A Juventus azonban idén távolról sem meggyőző, a két fájó pofon pedig pontosan akkor érkezett, amikor már elkezdhettünk valamelyest bízni Ronaldóékban.

A Crotone csapatában viszont egy nagyon könnyen verhető együttes látogat Torinóba, hiszen az utolsó helyen álló gárda az utolsó nyolc meccséből hetet úgy veszített el, hogy összesen 23 gólt szedett be. A hátralévő fordulók már csak a kozmetikázásé lehetnek, hiába csupán öt pont Carminéék hátránya a vesztett pontok tekintetében a vonaltól, nincs reális esélye annak, hogy ez a Crotone három csapatot is megelőz.

Ami a hétfői meccset illeti, a Juventusnak a védekezésével bőségesen lehetnek gondjai. Portóban botrányos performansszal rukkolt elő az Öreg Hölgy, ha pedig azt a meccset látták Giovanni Stroppáék, akkor szinte biztosan mernek majd támadólag fellépni idegenben is.

A hazaiaknál tehát Bonucci, Cuadrado, Chiellini, Arthur és Dybala hiányzik majd, így a védelmet a Sandro-De Ligt-Demiral-Danilo négyes alkotja majd. Ezzel szemben a Crotonénál szinte mindenki bevethető, a felállás pedig egy elsőre bátornak látszó 3-4-1-2-nek tűnik.

11 meccsen mindössze kilenc gólt rúgott idegenben a Crotone, pontot pedig csak kettőt szerzett. Ugyanakkor a góllövő formájuk távolról sem tragikus, az utolsó 12 meccsükből 8-szor betaláltak, idegenben pedig azért hétszer is jók voltak egy találatra.

Benne van természetesen egy soványka 2-0 is, de szerintünk egy offenzív felfogású, minden mindegy alapon futballozó Crotonét látunk majd, amely betalál egyszer, de simán kikap. Erre pedig az odds is igencsak csábító.

{"headTitle":"Juventus-Crotone","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus + Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3428917] 2021-02-22 20:45:00 Juventus - Crotonex;