Serie A

Hatpontos olasz rangadó, mint a régi szép időkben...

  • varin

A Roma szériája egyértelművé teszi, milyen ötletben lehet érték a forduló rangadóján.

Aligha gyakori jelenség a Serie A-ban, hogy a Juventus a Roma hátát nézi, ám jelenleg tény, hogy a Farkasok a 3., az Öreg Hölgy pedig a 4. helyen található. Némi szépségtapasz lehet, hogy Andrea Pirlo csapata egy meccsel kevesebbet játszott, ám az olasz bajnokság hihetetlenül kiegyensúlyozott idei esztendeje miatt minden pontra szüksége is van a zebracsíkos csapatnak a Scudettóhoz. Ám vajon sikerül az idén meglepően masszív Romát legyűrni otthon?

{"headTitle":"Juventus-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Roma","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Tulajdonképpen igencsak nagy bravúr a római harmadik hely, hiszen a csapat úgy dobogós, hogy mindössze +11-es a gólkülönbsége, amelynél még a 7. Atalantának is sokkal jobb. A Farkasokat az Olasz Kupából a Spezia verte ki, Fonsecát pedig nem látják szívesen a hívek az edzői székben. Azonban az örök városban ezt a harmadik, de még a negyedik helyet is repesve írnák alá az idény végén, különösen azért, mert az idei olasz bajnokságban tényleg hét csapat küzd a Scudettóért és a BL-helyekért is.

Ami a Juventust illeti, nagyon kellett ez az utóbbi két hét a csapatnak, és még mindig nem beszélhetünk arról, hogy ez egy kiforrott, egységes gárda, azért zsinórban öt győzelmet számlál az Öreg Hölgy, ráadásul ebben benne van egy milánói siker is a kupában.

Az idilli állapot azért még messze van, melyet jól jelez Ronaldo hisztije is, hogy idő előtt lecserélték az Inter ellen, illetve az a tény, hogy nem igazán számít a Scudetto favoritjának sem a csapat.

[3428841] 2021-02-06 18:00:00 Juventus - Romax

A Roma ellen nagyjából a szokásos lesz a helyzet, Dybala helyén Morata vagy Kulusevski kezd, míg Bentancurt Rabiot pótolhatja. A túloldalon Fonsecának Zaniolót, Smallingot és Pellegrinit kell nélkülöznie, utóbbi játékost elvileg Pedro pótolhatja, míg a frissen megszerzett régi-új játékos, El Shaarawy kérdéses, milyen edzettségi állapotban van.

Joggal gondolhatnánk egy lap overre, hiszen kemény ütközetre van kilátás, ám a fogadók gyorsan kiverték az értéket ebből az opcióból, így valami más irányba kell néznünk.

Az tisztán látszik, hogy az idei Romának a kötelezők hozása megy jól. A Farkasok idén hét meccsen veszítettek pontot (ha nem számoljuk a veronai megállapított eredményt), és ezek közül mind a hét a top 8 csapat ellen esett meg. Mindezek fényében pedig egyértelmű, hogy a hazai kimenetelt érdemes megpróbálni.

{"headTitle":"Juventus-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3428841] 2021-02-06 18:00:00 Juventus - Romax;