Serie A

Két tippel is kaszálnánk a Juventus hazai derbijén

  • varin

A torinói városi derbi még az elmúlt éveknél is simább végeredményt hozhat.

A közelmúltban kevés egyértelműbb városi derbi volt Olaszországban, mint a torinói. A Bikák elvétve tudtak 1-1 pontot szerezni az Öreg Hölgy ellen, és bizony a szakadék csak tovább mélyült a 2020/21-es szezonra. Ugyan az idei Juve nem egy ellenállhatatlan gépezet, a Torino régen látott mélységekben szenved, így pedig nem vár ránk izgalmas meccs szombaton este.

{"headTitle":"Juventus-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Torino","odds":"7.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Ha a két gárda utolsó hét egymás elleni találkozóját vizsgáljuk, a mérleg úgy 5-2-0, hogy a Juve ötször is nullára verte a Torót. Ha Giampaolóék statisztikáját nézzük, azt gondolhatjuk, hogy ez most igencsak nehéz lesz. A Torino ugyanis egy dologban nagyon jól teljesít idén, ez pedig a lőtt gólok száma. A kilenc meccsen berúgott 16 találat szépen fest, ám a Juventus Stadionban azért nehezebb lesz gólt szerezni, mint mondjuk a Cagliari vagy a Lazio ellen.

A hazaiaknál továbbra sem lehet kirobbanó formáról beszélni, amelynek múlt hétvégén a Benevento ellen is jele volt. A címvédő borzalmas játékkal vesztett pontot az újonc ellen, így lemaradása már hat egység a Milannal szemben.

Első ránézésre nem tűnik szoros mérkőzésnek, az idei Torino nem lesz képes igazán megszorítani a Juvét, még akkor sem, ha Pirlo még építi csapatát. Ugyanakkor hatalmas gólgálát sem vizionálunk, papírforma szerint 2-0, 3-0 körüli végeredmény várható. A 6-os line pedig túlzónak tűnik Orsatóval ebben a párosításban, hiába városi derbi.

{"headTitle":"Juventus-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus 0-ra nyer","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"6 lap alatt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3429050] 2020-12-05 18:00:00 Juventus - Torinox;