Bajnokok Ligája

Bátor tippünk van a legrangosabb BL-párharcra

  • varin

Akár kettős győzelem születhet a "legpénzesebb" BL-csatában. Idegenben favorizáljuk az ukránokat.

Csapatérték szempontjából a legnagyobb BL-rangadót Belgiumban rendezik, a Gent vendége a Dinamo Kijev lesz. A párharc esélyese kétségtelenül az ukrán csapat, amely már idegenben is győzelmi esélyekkel lép pályára.

{"headTitle":"Gent-Dinamo Kijev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gent","odds":"2.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Dinamo Kijev","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A nagyobb vándorlás egyértelműen a Gentnél volt, amely csapattól távozott az egyik legértékesebb játékos, a 20 éves Jonathan David személyében. Az érte kapott 32 millió eurót több érkezőre költötte a klub, ám nem ez volt az egyetlen lényegi változás a csapatnál.

Mint arról már korábban is cikkeztünk, Bölöni László kevesebb, mint egy hónapig ült a Gent kispadján, a rossz eredmények és a nézeteltérések miatt Wim De Decker került a Bölények padjára, és az első akadályokat sikerrel is vette, hiszen a bajnokságban a Mouscront, a BL-ben pedig a Rapidot sikerült legyőzniük.

Kellett is az új impulzus a csapatnál, hiszen az első öt bajnoki mérkőzésen 3 pontot szerzett a gárda, amely a tavalyi második hely után nem fest igazán jól.

A másik oldalon már lényegesen több ok van az optimizmusra, hiszen kupagyőztesként sikerült elhódítaniuk a Szuperkupát, márpedig a Sahtar legyőzése az elmúlt években mindig nagy fegyverténynek számított. A fővárosiak a bajnokságot sem indították rosszul, három meccsen 7 pontot szereztek és az Alkmaart is sikerült kiütniük a Bajnokok Ligájából.

Noha Kijevben is új seprű seper, Mircea Lucescu egyrészt igencsak dörzsölt róka, másrészt pedig új csapatot sem kell építenie, ez pedig komoly fór lehet az ukrán csapat oldalán.

Válaszd a legnagyobb bónuszt, válaszd a cbetet!

A Dinamónál 2016 óta várnak egy újabb BL-szereplésre, ráadásul tavaly éppen egy belga csapat, a Bruges ütötte el Verbicéket a playoffban. A másik oldalon régóta várnak egy hasonló sikerre, ám véleményünk szerint a kicserélődött Gentnek nemigen lehetnek vérmes reményei a továbbjutásra. Így mi már az első meccsen is az ukránokat támogatjuk, azzal a kitétellel, hogy tétünket visszakérjük, ha "pontosztozkodás" lenne.

{"headTitle":"Gent-Dinamo Kijev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dinamo Kijev +0","odds":"2.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3425329] 2020-09-23 21:00:00 Gent - Dynamo Kyivx;