Bajnokok Ligája

Győztes taktikán ne változtass! - mi is megfogadjuk a bölcsességet

  • varin

Nem gondoltuk meg magunkat a legrangosabb BL-párharcon, továbbra is kettős győzelmet vizionálunk.

A Dinamo Kijev-Gent párharc belgiumi mérkőzése előtt arról írtunk, a Kijevnek jó esélye van arra, hogy akár kettős győzelemmel abszolválja a BL-playoffot. Lucescu tanítványai hozták is a bravúrgyőzelmet idegenben, és bizony hazai pályán is jónak tűnik a nyeretésük.

{"headTitle":"Dinamo Kijev-Gent","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-29 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dinamo Kijev","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Gent","odds":"3.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A Dinamo egyértelműen dominálni tudta az első 90 percet, amelyhez persze hathatós segítséget is kapott, hiszen a Gent Bezus 3 perc alatt beszedett két sárgájának köszönhetően több, mint 40 percet emberhátrányban játszott. A 2-1-es idegenbeli győzelem viszont azt jelenti, ennek a rémesen gyenge formában lévő Gentnek legalább két gólt kéne szereznie az NSC Olimpiai Stadionban.

Erre sem az első 90 perc, sem pedig a forma nem "jogosítja fel" a belgákat, hiszen amíg a Dinamo egy idegenbeli 4-0-val hangolt a visszavágóra, addig a Gent otthon szenvedett egy nagyon kínos vereséget az újonc Leuven ellen.

7 forduló után a Gent úgy áll a belga bajnokság 15. helyén, hogy 5 mérkőzést is elveszített.

Igaz, hogy az ukránoknak kiváló eredmény egy 0-0, de még egy 0-1 is, nem gondoljuk, hogy egy ennyire fontos mérkőzésen kockáztatnának Rodriguesék. A Gentnek nincs más választása, mint a támadás, ebből pedig a villámgyors kijevi szélsők rengeteg helyzetet kialakíthatnak. 

Véleményünk szerint bőven akad érték a hazai sikerben, de egy kis biztosítás sosem árt, így egy ázsiai hendikepes fogadást javasolunk kedd estére.

{"headTitle":"Dinamo Kijev-Gent","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-29 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dinamo Kijev -0.25","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3425335] 2020-09-29 21:00:00 Dynamo Kyiv - Gentx;