Tipp

Gigaodds, de egyszerűen nem hagyhatom ki!

  • varin

7.50-es oddsért fogadunk arra, hogy a Gent legjobb gólszerzője ismét betalál. Mi ez, ha nem value?

Ha ülnék otthon egy sörrel a kezemben és azt látnám, gólt szerzett Sven Kums, a Gent középpályása, és tudnám, hogy kihagytam a 7.50-szeres oddsot, valószínűleg beletenném a fejemet a WC-kagylóba és lehúznám, annyira fájna. Na, éppen ezért nem tehetem meg, hogy ezt az oddsot elengedjem.

A Gent házi góllövőlistája
Játékos Mérkőzés Gól
Sven Kums 41 15
Laurent Depoitre 39 14
Brecht Dejaegere 34 8
Daniel Milicevic 35 8

Ahogyan a Gent, úgy Kums sincsen kirobbanó formában, az utolsó két bajnokiján nem talált be, legutóbb az Oostende ellen talált be. Csapata legjobbja volt azonban a Wolfsburg elleni odavágón, egy kapufa mellett vágott egy remekbe szabott gólt is, amellyel szépített az eredményen. Ne felejtsük el, ő a csapat tizenegyes-végrejhajtója, ráadásul hatékonyan is végzi el a tiziket, megbízható játékos, rúgótechnikája átlagon felüli.

Gólgazdag mérkőzést várok, ahol a Gent mindent megtesz majd a győzelemért, megalkuvást nem tűrően támadják majd végig a mérkőzést. Nagyon bízom benne, hogy vagy befújnak megint egy tizenegyest a Gentnek vagy pedig elsül Kums lába, ahogyan az odavágón is. Ha így lesz, tuti küldök neki egy Kőbányait, Belgiumban úgysincsen elég finom sör.

A tippet én 4-es tétegységgel ajánlom ki, mert hatalmas értéket látok benne, ugyanakkor ha valaki kevesebb egységgel játssza csak meg, az sem feltétlenül probléma, a tipp ugyanis kétségkívül igencsak bátor. Aki egyébként wolfsburgi gólt vár, annak tanácsolni tudom Julian Draxlert és a P-betűs irodát, itt 3.01-ért tehetjük a volt Schalke-támadó gólját.

hatharom.com-tipp: Sven Kums szerez gólt
Odds: 7.50
Tét: 4/10
Eddig éri meg: 4.50
[2148498] 2016-03-08 20:45:00 Wolfsburg - Gentx;